Μόνο η ΑΕΚ σταθερά κατά του φαταουλισμού, χωρίς εκπτώσεις

Μόνο η ΑΕΚ σταθερά κατά του φαταουλισμού, χωρίς εκπτώσεις

Ο Insider αναδεικνύει τον τρόπο που η ΑΕΚ είναι εκείνη που αντιστέκεται πάντα κόντρα στον Μαρινάκη και τον Ολυμπιακό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O Ολυμπιακός ζει κι αναπνέει μόνο για το 100-0 δεν υπάρχει κάτι άλλο. Οτιδήποτε είναι εκτός του απόλυτου ελέγχου τους, το καταγγέλλουν, το υβρίζουν, προσπαθούν να το απαξιώσουν, να το ισοπεδώσουν. Το είδαμε με τον διαιτητή που ορίστηκε στην Τούμπα. Αλλά ακόμη περισσότερο το είδαμε με όσα έγιναν στην Λίγκα.

Δεν αρκούσε να βγει ο Μαρινάκης και να πει πως έλυσε το πρόβλημα με το στοίχημα και θα πάρουν οι ομάδες το 1,5 εκατομμύριο έκαστη. Να θριαμβολογήσει δηλαδή, για κάτι που θεωρούνταν δεδομένο και πήγε να χαθεί. Έπρεπε ταυτόχρονα να υποστηριχθεί και ο Αυγενάκης και να πληγεί η ΑΕΚ. Κι έπρεπε σε αυτό μέσα να παγιδευτούν οι πάντες. Την μέρα δηλαδή που ο Αυγενάκης προς τέρψη του Ολυμπιακού διαλύει την Super League 2, να αναγκάσουν και την ΑΕΚ να προβεί σε έμπρακτη δήλωση στήριξης του, με το να ψηφίσει μια εκπληκτική πρόταση. Να πει η Λίγκα πως είναι σωστό που δίνονται τόσα λεφτά στην Super League 2.

Όπως μάθαμε από την ενημέρωση της ΑΕΚ, ο Μαρινάκης είπε ξεκάθαρα πως δε γίνεται να πάρετε το 1,5 εκατομμύριο όμως από την άλλη να κατηγορείτε τον Αυγενάκη για την Super League 2. Και είτε θα πείτε με την ψήφο σας πως έχει δίκιο ο Αυγενάκης, είτε θα το παγώσει το θέμα. Και θα σας κατηγορούν οι ομάδες οι άλλες αν δεν ψηφίσετε πως εξαιτίας σας δεν παίρνουν τα χρήματα.

Με λίγα λόγια η ΑΕΚ να παζαρέψει την τιμή της πρώτον για 1,5 εκατομμύριο και δεύτερον με την απειλή της στοχοποίησης από τους άλλους. Το αποτέλεσμα το ξέρετε. Η ΑΕΚ την τιμή της δεν την παζαρεύει με τίποτα. Ούτε για χρήματα, ούτε για δημόσιες σχέσεις. Ας ακολουθήσουν τον Μαρινάκη όσοι θέλουν, η ΑΕΚ δεν θα το έκανε ποτέ. Κι όχι πως δεν πρότεινε και λύση για την άρση του αδιεξόδου. Να αποσύρει ο πρόεδρος της Λίγκας το δεύτερο θέμα, δηλαδή το να λέμε πως καλώς παίρνει τόσα χρήματα η Super League 2 και να προχωρήσουμε.

Αλλά όχι… Αυτό δεν τους έκανε. Έπρεπε να ξεφτιλιστεί η ΑΕΚ και να μη μπορεί μετά να αρθρώσει λέξη για τα πεπραγμένα του Αυγενάκη. Και είτε να ξεφτιλιστεί όπως είπαμε, είτε μετά να την παρουσιάσουμε ως υπεύθυνη για το γεγονός πως δεν παίρνει τώρα τα λεφτά η Super League 1. Που κι αυτό είναι επιλογή του Μαρινάκη! Ο Μαρινάκης είπε στην ουσία πως αν δεν δώσετε γη και ύδωρ και δεν υποκλιθείτε στον Αυγενάκη, εγώ το σταματάω. Κι εκεί δεν μίλησε κανείς, εκτός από την ΑΕΚ! Κανείς δεν του είπε με ποιο δικαίωμα να συνδέσουμε τα χρήματα που θα πάρουμε με παροχή στήριξης στον Αυγενάκη. Μόνο η ΑΕΚ!

Δεν θα κρίνουμε κανενός την στάση. Είναι εκεί όσα ειπώθηκαν, όσα έγιναν, τα διάβασε όλος ο κόσμος και μπορούν να κρίνουν. Αυτό που μπορούμε να πούμε με βεβαιότητα μετα από όλα αυτά που βγήκαν, είναι πως η ΑΕΚ δεν εκβιάζεται, δεν υποκύπτει και παραμένει ο ΜΟΝΟΣ σταθερός πόλος εναντίον της τοξικότητας και του φαταουλισμού του Ολυμπιακού. Τα λόγια είναι εύκολα. Οι πράξεις όμως όχι. Και η ΑΕΚ μιλάει με πράξεις.

Ο Insider

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X