Ολο το ελληνικό ποδόσφαιρο - πλην Μαρινάκη - και οι ποδοσφαιριστές κατά Αυγενάκη!

Ολο το ελληνικό ποδόσφαιρο - πλην Μαρινάκη - και οι ποδοσφαιριστές κατά Αυγενάκη!
Photo Credits: INTIME

Να μπει ένα τέλος στο νέο διασυρμό που υφίσταται το ελληνικό ποδόσφαιρο ζητά με ανακοίνωσή του ο ΠΣΑΠΠ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Κατά του Λευτέρη Αυγενάκη τάχθηκε και ο ΠΣΑΠΠ με ανακοίνωση που εξέδωσε σχετικά με τις εξελίξεις και την διακοπή της Super League 2.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του ΠΣΑΠΠ:

«Ακόμη μια μελανή σελίδα στο πρωτάθλημα της SL2 γράφτηκε σήμερα, μετά την επ’ αόριστον αναστολή του πρωταθλήματος επειδή δεν έχει εφαρμοστεί η υπ΄ αριθμ. 620241/21-12-21 ΚΥΑ.

Η κατηγορία που λογίζεται ως αιμοδότης του ελληνικού ποδοσφαίρου για ακόμη μια φορά δεν τυγχάνει της δέουσας αντιμετώπισης.

Δεν θα αναλωθούμε στο ποιος ευθύνεται, αλλά το μόνο που μπορούμε να πούμε – και δεν υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία – είναι πως άπαντες (σ.σ. Πολιτεία, ΕΠΟ, διοργανώτρια αρχή) έχουν το δικό τους μερίδιο ευθύνης στα όσα συμβαίνουν.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι για ακόμη μια φορά οι πραγματικοί πρωταγωνιστές του αθλήματος και οι οικογένειες τους περιήλθαν σε καθεστώς ανασφάλειας και είναι αυτοί που θα κληθούν να πληρώσουν το μάρμαρο.

Ως ΠΣΑΠΠ καλούμε όλους τους αρμόδιους φορείς να βρουν άμεσα λύση για να μπει ένα τέλος στο νέο διασυρμό που υφίσταται το ελληνικό ποδόσφαιρο με θύματα τους ποδοσφαιριστές».

Εγκλήματα της ΑΕΚ στην Τούμπα, έχασε 3-2 | AEK Τalk 28/4/24 -Στ. Καζαντζόγλου (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X