«Ενδιαφέρον από Ελλάδα για τον Κέβιν Μαντίγια», φωτογραφίζονται AEK και ΠΑΟΚ

«Ενδιαφέρον από Ελλάδα για τον Κέβιν Μαντίγια», φωτογραφίζονται AEK και ΠΑΟΚ
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δημοσιεύματα από την Κολομβία κάνουν λόγο για ενδιαφέρον (αλλά και για πρόταση) από την Ελλάδα για τον 19χρονο κεντρικό αμυντικό, Κέβιν Μαντίγια με τον Τύπο να φωτογραφίζει ΠΑΟΚ και ΑΕΚ.

Συγκεκριμένα, ο Κολομβιανός δημοσιογράφος, Φελίπε Σιέρρα, φωτογραφίζει μία εκ των ΠΑΟΚ – ΑΕΚ, σημειώνοντας πως έκανε πρόταση στην Ιντεπεντιέντε Σάντα Φε ύψους 2.000.000 ευρώ για τον 19χρονο κεντρικό αμυντικό!

Μεταξύ άλλων το δημοσίευμα της infobae.com αναφέρει:

«Ένας από τους καλύτερους παίκτες της ΅θνικής ομάδα της Κολομβίας κατά τη διάρκεια του πρωταθλήματος U-20 Νότιας Αμερικής είναι ο Κέβιν Μαντίγια. Ο κεντρικός αμυντικός που ανήκει στην Ιντεπεντιέντε Σάντα Φε, απέρριψε πρόταση 2.000.000 ευρώ από ελληνικό σύλλογο στο κλείσιμο της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου και προς το παρόν ο νεαρός αμυντικός παραμένει στην ομάδα του…

Τις πληροφορίες δημοσίευσε ο δημοσιογράφος της Win Sports, Φελίπε Σιέρρα, ο οποίος -αν και δεν αποκάλυψε το όνομα του συλλόγου που έκανε την προσφορά – ανέφερε πως μπορεί να προερχόταν από έναν από τους σημαντικότερους συλλόγους της ελληνικής Super League, τον ΠΑΟΚ ή την ΑΕΚ.

Ο Μαντίγια είναι 19 ετών, έχει παίξει περισσότερους από 40 αγώνες και είναι βασικός τόσο στην Εθνική κάτω των 20 στην Κολομβία αλλά και με την φανέλα της Ιντεπεντιέντε Σάντα Φε

Ο Κέβιν είναι ένας από τους τρεις παίκτες της ομάδας της Κολομβίας που έχουν παίξει όλα τα λεπτά στα πέντε παιχνίδια μέχρι στιγμής στο τουρνουά U20 της Νότιας Αμερικής. Στη σύντομη, αλλά πολλά υποσχόμενη καριέρα του, συγκέντρωσε μόλις ένα γκολ και ήταν κανονικός βασικός για την Ιντεπεντιέντε Σάντα Φε το 2022, παίζοντας 26 παιχνίδια».

Αξιζει να σημειωθεί ότι στην συγκεκριμένη διοργάνωση που διεξάγεται στην Κολομβία, δίνει το παρών από πλευράς ΠΑΟΚ και ο επικεφαλής σκάουτινγκ Αντρέι Φεντσένκοφ.

Πηγή: SDNA

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X