ΑΕΚ: Πανέτοιμη για το πρώτο ιστορικό Final-4! -Τι δηλώνουν ο προπονητής και οι αθλήτριες της γυναικείας ομάδας χάντμπολ

Ιστορική πρόκριση για την ΑΕΚ- Νίκησε (17-27) τις Ελπίδες Αμυνταίου και «βλέπει» Final-4 στο Κύπελλο!

Η γυναικεία ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ αναχωρεί για Ηγουμενίτσα όπου θα συμμετάσχει για πρώτη φορά σε Final-4 Κυπέλλου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πανέτοιμη για την πρώτη της ιστορική συμμετοχή στο Final 4 του Κυπέλλου, που θα διεξαχθεί στην Ηγουμενίτσα, είναι η ΑΕΚ.

Το 19ο Final 4 του Κυπέλλου Χάντμπολ Γυναικών θα πραγματοποιηθεί σε συνδιοργάνωση της Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος με την Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας, το Δήμο Ηγουμενίτσας, το ΠΑΚΠΠΟ και την υποστήριξη του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας, του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας και της νεοσύστατης ομάδας χάντμπολ «Ολυμπιακή Ακαδημία Ηγουμενίτσας».

Την Παρασκευή (03/02) θα πραγματοποιηθεί η συνέντευξη Τύπου στις 16:00, ενώ το Σάββατο (04/02, 18:00) η ΑΕΚ μπαίνει στη… μάχη της πρόκρισης, καθώς αντιμετωπίζει στο Γυμναστήριο Ηγουμενίτσας «Αλεξάνδρα Τσιάβου» τον Ο.Φ. Νέας Ιωνίας, ενώ το άλλο ζευγάρι που κοντράρεται νωρίτερα (15:00) είναι το ΠΑΟΚ – Αναγέννηση Άρτας. Ο Τελικός είναι προγραμματισμένος για την Κυριακή (05/02, 17:00). To Final 4 θα μεταδοθεί από το YouTube της ΟΧΕ (δείτε ΕΔΩ)

Η ιστορική αποστολή της ΑΕΚ για το πρώτο της Final 4, αποτελείται από τις εξής αθλήτριες: Παναγιωτίδου, Καραγιάννη, Μανδαμαδιώτη, Ψαριώτη, Μπουλάτοβιτς, Μάγκου, Γκόμες, Λυτρίβη, Λεβαντόφσκι, Φράγκα, Κοντοστεργίου, Κατσίκα, Μανδά, Πατρώνη, Παύλου, Ραντούλοβιτς και Δρουγκίδου.

Ο προπονητής της ΑΕΚ, Γιάννης Ανταλής δήλωσε στο aek.gr: «Και μόνο ότι βρισκόμαστε στο φετινό Final 4 είναι μία επιτυχία. Και λέω για το φετινό, διότι σε σχέση με άλλες σεζόν, η φετινή διοργάνωση είχε πολλές δυνατές ομάδες που διεκδίκησαν την είσοδο στο F4. Απέναντι μας στον ημιτελικό η Νέα Ιωνία, η πιο φορμαρισμένη ομάδα αυτή την στιγμή και μεγάλο φαβορί για την κατάκτηση του Κυπέλλου. Εμείς από την πλευρά μας, δεν έχουμε να χάσουμε τίποτα, είμαστε το αουτσάιντερ, θα αγωνιστούμε χωρίς κανένα άγχος με σεβασμό απέναντι στον αντίπαλο, αλλά ως εκεί. Φυσικά  θα μιλούσαμε σε εντελώς διαφορετική βάση εάν μπορούσαν να αγωνιστούν οι Μπόργκες και η Τσάκαλου. Σε κάθε περίπτωση όμως, πιστεύουμε στα κορίτσια μας. Να είστε σίγουροι – διότι εμείς το γνωρίζουμε –  ότι θα εξαντλήσουν αγωνιστικά κάθε πιθανότητα που τους αναλογεί για να κάνουν τους εαυτούς τους και τους φιλάθλους μας υπερήφανους. Αν δεν τα καταφέρουμε, θα ξέρουμε ότι προσπαθήσαμε ως το τέλος. Καλά παιχνίδια σε όλες τις ομάδες και φυσικά χωρίς τραυματισμούς και απρόοπτα».

Η αρχηγός της ομάδας, Αναστασία Παναγιωτίδου, δήλωσε από την πλευρά της: «Είμαστε πολύ χαρούμενες όλες για την πρώτη συμμετοχή της γυναικείας ομάδας της ΑΕΚ σε Final 4 Κυπέλλου. Η ομάδα προετοιμάζεται για τον ημιτελικό του Σαββάτου με την Νέα Ιωνία. Γνωρίζουμε το δύσκολο έργο που έχουμε λόγω του επιπέδου της αντίπαλης ομάδας, αλλά θα προσπαθήσουμε να δώσουμε τον καλύτερο μας εαυτό σε μια τέτοια διοργάνωση που αποτελεί γιορτή για το ελληνικό γυναικείο χάντμπολ».

Τέλος, η Μαρία Παύλου δήλωσε: «Είμαστε πολύ χαρούμενες που θα βρισκόμαστε στην πρώτη ιστορική παρουσία της ΑΕΚ στο Final 4 Κυπέλλου Ελλάδας Γυναικών, καθώς είναι κάτι για το οποίο παλέψαμε πολύ και τελικά καταφέραμε να το πετύχουμε. Από εκεί και πέρα, κληρωθήκαμε με την πρώτη ομάδα του πρωταθλήματος και θεωρούμαστε λογικά το αουτσάιντερ. Για μας αυτό είναι μια ακόμα πρόκληση και σίγουρα θα παρουσιαστούμε αντάξιες των περιστάσεων. Δουλεύουμε πολύ και στοχευμένα για τον ημιτελικό. Πιστεύουμε στην ομάδα και στις δυνατότητες μας καθώς όσο περνάει ο καιρός, δενόμαστε και φέρνουμε τα αποτελέσματα που ζητάμε στο γήπεδο. Κλείνοντας, εύχομαι να γίνει ένα Final 4 με όμορφο χάντμπολ, χωρίς τραυματισμούς, να το απολαύσουμε όλοι, να εισπράξουμε το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα και γιατί όχι, μια πρόκριση στον τελικό».

 

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X