Η ΑΕΚ ελέγχει το μέλλον του Πινέδα!

Η ΑΕΚ ελέγχει το μέλλον του Πινέδα!
Photo Credits: INTIME

Πως προχωρούν στην ΑΕΚ για τον Μεξικανό σταρ και την προοπτική να παραμείνει στην ομάδα και στο μέλλον

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αναμφίβολα, εάν επιχειρήσει κάποιος να βρει τον αγωνιστικό πρωταγωνιστή της ΑΕΚ στην τρέχουσα σεζόν, δεν μπορεί να μη σταθεί στο πρόσωπο του Ορμπελίν Πινέδα.

Ο Μεξικανός είναι σπάνια περίπτωση ποδοσφαιριστή, καθώς αποτελεί παράλληλα στρατηγό και εργάτη μέσα στο γήπεδο. Είναι εκείνος δηλαδή που μπορεί να κατευθύνει μαεστρικά το παιχνίδι της Ενωσης, αλλά και να μετατραπεί σε χαμάλη πολυτελείας, προκειμένου να καλυφθούν κενά.

Δεν είναι τυχαίο, πως μέχρι τώρα ο Πινέδα έχει παίξει σχεδόν στις μισές θέσεις της 11άδας: αμυντικό χαφ, κεντρικός μέσος, δεύτερος επιθετικός, δεξί και αριστερό χαφ, ακόμα και δεξί μπακ! Σε όλα ανταποκρίθηκε με εξαιρετική επιτυχία, δείχνοντας πόσο σοφή και επιτυχημένη ήταν η επιλογή του Αλμέιδα να ποντάρει πάνω του. Η πραγματικότητα είναι πως ο 27χρονος μέσος χρίστηκε ηγέτης της ΑΕΚ από τον Αργεντινό τεχνικό και τον δικαιώνει στο 100%.

Οι αριθμοί είναι απόλυτα ενδεικτικοί της κλάσης του Πινέδα και της επιδραστικότητας που εμφανίζει στο παιχνίδι της Ενωσης. Σε 23 συμμετοχές με τη φανέλα της, ο Μεξικανός σούπερ σταρ μετρά οκτώ γκολ και τρεις ασίστ. Δικαίως, μπορεί να βρισκόμαστε ακόμα στις αρχές Φεβρουαρίου, αλλά στην ΑΕΚ υπάρχουν διεργασίες για να φανεί υπό ποιες συνθήκες, ο Πινέδα θα μπορούσε να παραμείνει στα «κιτρινόμαυρα» και την επόμενη περίοδο.

Σε ανοιχτή γραμμή η ΑΕΚ με τον Πινέδα

Ως δεδομένο που πρέπει να υπάρχει στο τραπέζι είναι πως ο Πινέδα εάν και εφόσον παραμείνει στην Ελλάδα και δεν επιχειρήσει να επιστρέψει στη φημισμένη La Liga της Ισπανίας, θα το κάνει μόνο για την ΑΕΚ και τον Αλμέιδα. Βέβαια, άπαντες αντιλαμβάνονται πως δεν είναι εύκολη υπόθεση. Το είχαν συνειδητοποιήσει από το καλοκαίρι, όταν η Θέλτα αξίωνε πάνω από 8 εκατ. ευρώ και έτσι υπήρξε δανεισμός, που δεν περιλαμβάνει κάποια συγκεκριμένη οψιόν αγοράς.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X