Απειλεί στα ίσια ο Ολυμπιακός: «Να αλλάξει ο διαιτητής, αλλιώς θα εξετάσουμε κάθε ενδεχόμενο...»

Απειλεί στα ίσια ο Ολυμπιακός: «Να αλλάξει ο διαιτητής, αλλιώς θα εξετάσουμε κάθε ενδεχόμενο...»
Photo Credits: INTIME

Απειλές του Ολυμπιακού λόγω του διαιτητή

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Συγκεκριμένα, οι «ερυθρόλευκοι» σε αυτή τους τη δεύτερη ανακοίνωση ξεκίνησαν και τις απειλές, λέγοντας ξεκάθαρα πως αν δεν αλλάξει ο διαιτητής της αναμέτρησης
 «θα εξετάσουμε κάθε ενδεχόμενο»!

Αναλυτικά η ανακοίνωση: 

«Η διεφθαρμένη ΕΠΟ και η ΚΕΔ των Μπαλτάκων, Μπένετ, Μάνταλων, οφείλει να παραδώσει άμεσα την αλληλογραφία του Αρχιδιαιτητή Μπένετ με τις Ομοσπονδίες των κορυφαίων Πρωταθλημάτων από τα οποία προσπάθησε να αντλήσει διαιτητές. Είναι προφανές ότι κάτι τέτοιο δεν έγινε και αρκούσε ένας ορισμός «παραγγελία» όπως αυτός του Σλοβάκου Κρούζλιακ.

Η νέα πρόκληση της συμμορίας της ΕΠΟ δεν θα περάσει αναπάντητη σε όλα τα επίπεδα.

Απαιτούμε να αλλάξει ο διαιτητής του αγώνα. Σε διαφορετική περίπτωση θα εξετάσουμε κάθε ενδεχόμενο.

Ο αρμόδιος Υπουργός και η κυβέρνηση ας συνεχίσουν με την ανοχή τους να συντηρούν την συμμορία της ΕΠΟ ώστε να εξευτελίζεται κάθε μέρα περισσότερο το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Υγ.: Με τη χυδαία ανακοίνωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ δεν θα ασχοληθούμε. Εκείνοι ξέρουν καλά και ποιός είναι ο Λούμπος Μίχελ και τι έκανε στο χώρο της διαιτησίας. Εκτός αν τον πλήρωνε ο κύριος Σαββίδης για να κάνει το μοντέλο.»

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X