Αποκάλυψη: Ιστορική στιγμή με την χειραψία Μπάγεβιτς-Χατζηχρήστου στην γιορτή των Παλαιμάχων της ΑΕΚ!

Αποκάλυψη: Ιστορική στιγμή με την χειραψία Μπάγεβιτς-Χατζηχρήστου στην γιορτή των Παλαιμάχων της ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Το enwsi.gr αποκαλύπτει όλα όσα έγιναν στη Νέα Φιλαδέλφεια με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς και τον Δημήτρη Χατζηχρήστο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για χρόνια η κόντρα της Original 21 με τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, «ταλαιπωρούσε» τον οργανισμό της ΑΕΚ.

Μία κόντρα που με τον χρόνο «εξασθενούσε», μιας και τα προβλήματα της ομάδας ήταν πολύ μεγαλύτερα και σοβαρότερα από ότι τελικά αποδείχθηκε. Εν τέλει φτάσαμε στη νέα εποχή με τη διοίκηση του Δημήτρη Μελισσανίδη, την επιστροφή στο «σπίτι» μας και τις μεγάλες αλλαγές.

Φέτος η χρονιά που διανύει η ΑΕΚ είναι μέχρι στιγμής ονειρική. Νέο γήπεδο ξανά στη Νέα Φιλαδέλφεια, η ομάδα πάει εξαιρετικά στο πρωτάθλημα ως πρωτοπόρος, το κλίμα είναι πολύ ευχάριστο και η αύρα που βγάζει η καθημερινότητα του συλλόγου δείχνει ότι το… παρελθόν έμεινε στο παρελθόν για το καλό όλων.

Ένα πολύ καλό δείγμα της νέας εποχής και του ευχάριστου κλίματος εντός ΑΕΚ αποτυπώθηκε με τον καλύτερο τρόπο και στην γιορτή των Παλαιμάχων του συλλόγου στη Νέα Φιλαδέλφεια την περασμένη Δευτέρα.

Μπάγεβιτς-Χατζηχρήστος

Στο εστιατόριο «Μπαρμπαλέξης» που «χώρεσε» μεγάλες προσωπικότητες και όλη την Ιστορία του κλαμπ, είχαμε και μία ιστορική στιγμή.

Και το enwsi.gr σήμερα την αποκαλύπτει!

Ο Δημήτρης Χατζηχρήστος ήταν ένα από τα τιμώμενα πρόσωπα της εκδήλωσης στη Νέα Φιλαδέλφεια για την προσφορά του στον σύλλογο. Μόλις εισήλθε στον χώρο ο ιστορικός αρχηγός της Original 21 κατευθύνθηκε προς το τραπέζι που βρισκόταν ο Ντούσαν Μπάγεβιτς (καθόταν μαζί με τον Κώστα Νεστορίδη και τον Θωμά Μαύρο) και τον χαιρέτισε. Ο Ντούσκο σηκώθηκε και του έδωσε το χέρι και όλοι οι παρευρισκόμενοι είδαν με μεγάλη ικανοποίηση μία κόντρα ετών να… λαμβάνει τέλος με την πρόθεση και των δύο πλευρών.

Προς το φινάλε της βραδιάς όταν και ο ίδιος ο Δημήτρης Μελισσανίδης αποχώρησε από τον χώρο, πήγε προς το σημείο που βρισκόταν ο Χατζηχρήστος και τον χαιρέτισε θερμά (είχε ενδιαφερθεί έμπρακτα πρόσφατα και για την πορεία της υγείας του), ενώ το ίδιο έκανε και με τον Μπάγεβιτς.

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X