Φοβερό VIDEO: Ο Τσάβι μαθαίνει τον ύμνο της Μπαρτσελόνα στον 4χρονο γιο του!

Φοβερό VIDEO: Ο Τσάβι μαθαίνει τον ύμνο της Μπαρτσελόνα στον 4χρονο γιο του!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένα απολαυστικό βίντεο χάρισε ο Τσάβι στους θαυμαστές του, καθώς απαθανατίστηκε να τραγουδάει τον ύμνο της Μπαρτσελόνα με τον 4χρονο γιο του.

Το βίντεο έγινε γρήγορα viral και παράλληλα αποθεώθηκε από τους οπαδούς του καταλανικού συλλόγου. Ο Τσάβι, αποτελεί σπουδαίο κεφάλαιο για την Μπαρτσελόνα και η αγάπη του για την ομάδα εκφράστηκε στα χρόνια που «υπηρέτησε» ως παίκτης και πλέον, ως προπονητής, μεταλαμπαδεύοντας την τεχνική και τις ικανότητές του στους νέους παίκτες.

Ο προπονητής της Μπαρτσελόνα, μοιράστηκε μέσω του προσωπικού του λογαριασμού στο Instagram το βίντεο, στο οποίο μαθαίνει στο μικρό του γιο, Νταν, τα λόγια του ύμνου της ομάδας.

ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)http://ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X