Η προπαγάνδα του Ολυμπιακού ξεφτιλίζεται και στην Τουρκία! - Ακόμα μια επιβεβαίωση της καθαρότητας στη φάση του Αθανασιάδη στο ΑΕΚ - Αρης (VIDEO)

Η προπαγάνδα του Ολυμπιακού ξεφτιλίζεται και στην Τουρκία! - Ακόμα μια επιβεβαίωση της καθαρότητας στη φάση του Αθανασιάδη στο ΑΕΚ - Αρης (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Δείτε τη φάση στο παιχνίδι της Τραμπζονσπόρ που θυμίζει σε μεγάλο βαθμό εκείνη της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Και τι δεν έχουμε ακούσει όλες τις προηγούμενες μέρες για το ματς της ΑΕΚ με τον «καημένο» Άρη.

Η Ένωση πάτησε την ομάδα της Θεσσαλονίκης στη Νέα Φιλαδέλφεια χωρίς να πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης, όμως οι πολέμιοί της συνεχίζουν να ψάχνουν τρόπους να της ρίχνουν βέλη εύνοιας από τη διαιτησία. Κακίζουν λοιπόν τον Πορτογάλο ρέφερι γιατί… τόλμησε να δώσει πέναλτι στην ΑΕΚ και απέβαλλε τον Ετέμπο για ένα ανόητο μαρκάρισμα στον Σιμάνσκι. Λογικά η ΑΕΚ θα φταίει για την απερισκεψία των παικτών του Άρη.

Το καλύτερο είναι όμως άλλο. Η φάση του Αθανασιάδη με τον Φαμπιάνο. Ο γκολκίπερ της ΑΕΚ έκανε έξοδο, πήδηξε πολύ ψηλά και αφού απομάκρυνε τη μπάλα, βρήκε με το γόνατό του, τον αμυντικό των φιλοξενούμενων. Φυσικά ο Άρης σε ανακοίνωσή του είπε διάφορα αστεία, όπως και άλλοι πρώην διαιτητές που έχουν γίνει πανελίστες μας διασκέδασαν με την ένθερμη άποψή τους για τη φάση. Μια στοιχειώδη γνώση του κανονισμού θα του επέτρεπε να κοιτάξουν με αντικειμενικότητα τη φάση και να μην φωνάζουν άδικα.


Η φάση στο Τραμπζονσπόρ-Αντάλιασπορ

Το βράδυ της Τετάρτης, στην Τουρκία, η Τραμπζονσπόρ του Τάσου Μπακασέτα αντιμετώπισε την Αντάλιασπορ και στο 26ο λεπτό ο τερματοφύλακας της Αντάλιασπορ έκανε έξοδο, έδιωξε την μπάλα κι ακολούθως συγκρούστηκε με τον ποδοσφαιριστή της Τραμπζονσπόρ, με τον διαιτητή σε αυτή τη φάση να μη δίνει τίποτα απολύτως, επιβεβαιώνοντας για ακόμα μια φορά την καθαρότητα της φάσης στο ΑΕΚ-Άρης.

Δείτε τη φάση στο 2:05 του βίντεο παρακάτω:

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X