Έσκασε η βόμβα με τον Δασκαλάκη…

Έσκασε η βόμβα με τον Δασκαλάκη…

Ο Μάνος Δασκαλάκης περιέγραψε τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έφυγαν και τα τρία παιδιά από τη ζωή

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο πατέρας των τριών νεκρών κοριτσιών από την Πάτρα ήταν ο πρώτος μάρτυρας που κατέθεσε στη δίκη για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Ο Μάνος Δασκαλάκης περιέγραψε τις συνθήκες κάτω από τις οποίες έφυγαν και τα τρία παιδιά από τη ζωή, αλλά και για τον γάμο του με την Ρούλα Πισπιρίγκου. Ο ίδιος ισχυρίστηκε πως οι σχέσεις του ζευγαριού ήταν άριστες μέχρι το 2019 και μετά τον θάνατο της Μαλένας το 2019 υπήρξε ρήξη. Αξιο αναφοράς είναι πως κατά τη διάρκεια της κατάθεσης ο Δασκαλάκης αναφερόταν στην εν διαστάσει σύζυγό του ως «κατηγορούμενη».

Η εισαγγελική πρόταση αλλά και το βούλευμα της παραπομπής της Ρούλας Πισπιρίγκου σε δίκη αναφέρει ως κίνητρο της κατηγορούμενης τη ζήλια και την κτητικότητα που είχε με τον Μάνο Δασκαλάκη, με αποτέλεσμα η εισαγγελέας της έδρας να απευθύνει αρκετές ερωτήσεις αναφορικά με τη σχέση του ζευγαριού από το 2018 και μετά.

Διαβάστε και δείτε περισσότερα εδώ

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X