Οι Μεξικανοί παραδέχονται ότι ήθελαν Αλμέιδα: «Εξετάστηκε, αλλά υπέγραψε νέο συμβόλαιο με ΑΕΚ»

Οι Μεξικανοί παραδέχονται ότι ήθελαν Αλμέιδα: «Εξετάστηκε, αλλά υπέγραψε νέο συμβόλαιο με ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Τι είπε ο πρόεδρος της ομοσπονδίας του Μεξικό για τον Ματίας Αλμέιδα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ματίας Αλμέιδα ήταν όντως στο «στόχαστρο» του Μεξικό, ωστόσο η ανανέωση του συμβολαίου του με την ΑΕΚ δεν άφησε κανένα περιθώριο, όπως παραδέχθηκε και ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου της χώρας.

Τη φημολογία που είχε αναπτυχθεί στο Μεξικό και ήθελε τον Ματίας Αλμέιδα να βρίσκεται στη λίστα της Ομοσπονδίας της χώρας για την τεχνική ηγεσία της Εθνικής ομάδας επιβεβαίωσε ο πρόεδρος, Γιον Ντε Λουίσα.

Ο Αλμέιδα βέβαια δεν σκεφτόταν καν το ενδεχόμενο να αφήσει την ΑΕΚ, κάτι που έτσι κι αλλιώς αποδείχθηκε από την ανανέωση του συμβολαίου του με την Ένωση ως το 2028.

«Ο Ματίας Αλμέιδα όντως ειχε το προφίλ για τη θέση του Ομοσπονδιακού προπονητή που αναζητούσαμε. Ανάμεσα στα πολλά σενάρια που εξετάστηκαν από την ημέρα της αποχώρησης του Μαρτίνο ήταν και του Αλμέιδα, αλλά πρέπει να ξεκαθαρίσουμε, ότι πριν από μερικές εβδομάδες, υπέγραψε επέκταση συμβολαίου με την ΑΕΚ, επομένως πλέον δεν είναι στους υποψήφιους», ήταν τα λόγια του Ντε Λουίσα.

Θυμίζουμε πως η ΑΕΚ «έδεσε» τον Αργεντινό τεχνικό με συμβόλαιο ως το 2028 τοποθετώντας ρήτρα 10 εκατ. ευρώ.

 

Μια ενδεκάδα που χρειάζεται ψυχίατρο | ΑΕΚ Cult Stories #1
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X