ΑΕΚ: Το πρόγραμμα του Final-4 του Κυπέλλου χάντμπολ γυναικών

ΑΕΚ: Το πρόγραμμα του Final-4 του Κυπέλλου χάντμπολ γυναικών
Photo Credits: INTIME

Το Σάββατο στις 18:00 ο ημιτελικός της ΑΕΚ με τον ΟΦ Νέας Ιωνίας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μπροστά σε μια μεγάλη πρόκληση βρίσκεται η γυναικεία ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ η οποία θα συμμετάσχει για πρώτη φορά στην ιστορία της στο Final-4 του Κυπέλλου που θα διεξαχθεί το προσεχές Σαββατοκύριακο στην Ηγουμενίτσα.

Η ΟΧΕ ανακοίνωσε το αναλυτικό πρόγραμμα με την ΑΕΚ να αντιμετωπίζει τον ΟΦ Νέας Ιωνίας στις 18:00 για τον δεύτερο ημιτελικό και στον πρώτο ημιτελικό η Αναγέννηση Άρτας αντιμετωπίζει στις 15:00 τον ΠΑΟΚ. «Το 19 Final Four θα πραγματοποιηθεί σε συνδιοργάνωση της Ομοσπονδίας Χειροσφαιρίσεως Ελλάδος με την Περιφερειακή Ενότητα Θεσπρωτίας, το Δήμο Ηγουμενίτσας, το ΠΑΚΠΠΟ και την υποστήριξη του Οργανισμού Λιμένος Ηγουμενίτσας, του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας και της νεοσύστατης ομάδας χάντμπολ «Ολυμπιακή Ακαδημία Ηγουμενίτσας». Είναι η πρώτη φορά στην ιστορία του ελληνικού χάντμπολ που η Ηγουμενίτσα θα φιλοξενήσει διοργάνωση του αθλήματος και η 4η φορά που η Ήπειρος αναλαμβάνει τελική φάση του Κυπέλλου Γυναικών, στα 37 χρόνια του θεσμού, μετά τις διοργανώσεις του 2002, του 2010 και του 2019 που πραγματοποιήθηκαν στην Άρτα.

O ΠΑΟΚ, νταμπλούχος και κάτοχος των 4 τελευταίων Κυπέλλων και 6 συνολικά, θα πάρει μέρος για 5η φορά σε Final 4. Ο πρωτοπόρος και αήττητος στο πρωτάθλημα της Α1 Γυναικών ΟΦΝ Ιωνίας με 5 τρόπαια έχει απουσιάσει μόλις από 3 τελικές φάσεις, έχοντας 16/19 παρουσίες. Η πολυνίκης Αναγέννηση Άρτας με 10 κατακτήσεις επιστρέφει σε τελική φάση κυπέλλου, έχοντας πλέον 18/19 παρουσίες σε Final Four. Η σταχτοπούτα ΑΕΚ συμμετέχει για πρώτη φορά σε Final Four Κυπέλλου, στην πρώτη της σεζόν στην Α1 Γυναικών».

Αναλυτικά το πρόγραμμα:

Σάββατο 4 Φεβρουαρίου

1ος ημιτελικός: Αναγέννηση Άρτας- ΠΑΟΚ 15:00

2ος ημιτελικός: ΑΕΚ-ΟΦΝ Ιωνίας 18:00.

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου: Τελικός Κυπέλλου 17:00

ΑΕΚ: Το πρόγραμμα του Final-4 του Κυπέλλου χάντμπολ γυναικών

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X