Ήταν δίκαιο, έγινε πράξη: Ξαναβρήκε το όνομά του ο Πίπα στη Λουντογκόρετς!

Ήταν δίκαιο, έγινε πράξη: Ξαναβρήκε το όνομά του ο Πίπα στη Λουντογκόρετς!
Photo Credits: INTIME

Επιτέλους ο Άβιλα έγινε Πίπα, όπως είναι το όνομά του από τη στιγμή που πήρε μεταγραφή στη Λουντογκόρετς από τον Ολυμπιακό

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο 25χρονος Ισπανός παίκτης πήρε μεταγραφή για την πρωταθλήτρια Βουλγαρίας Λουντογκόρετς, υπογράφοντας συμβόλαιο έως και το 2026, καθώς βρέθηκε η χρυσή τομή και έφυγε από τον Ολυμπιακό όπου και δεν υπολογιζόταν από τον Μίτσελ.

Αυτά, ωστόσο, είναι γνωστά.

Εκείνο στο οποίο αξίζει να σταθεί κανείς είναι πως, αίφνης, με το που πήγε στην Βουλγαρία ο δεξιός μπακ ξαναβρήκε το… όνομά του- το κανονικό του όνομα: ο Πίπα, λοιπόν, παρουσιάστηκε παραδόξως ως «Πίπα» από την Λουντογκόρετς, η οποία άφησε στο συρτάρι το «Άβιλα» που τον είχε βαφτίσει η ομάδα του Πειραιά, προκειμένου ν’ αποφευχθούν περίεργοι γλωσσικοί συνειρμοί που παραπέμπουν (το πολύ) στο δημοτικό.

Έτσι, ο Πίπα «ελευθερώθηκε» και σε επίπεδο ονόματος μετά τη φυγή του από τον Ολυμπιακό, που θέλησε να το παίξει ληξιαρχείο αντί για ποδοσφαιρική ομάδα.

Δείτε παρακάτω τη χαρακτηριστική φωτό: 

Ήταν δίκαιο, έγινε πράξη: Ξαναβρήκε το όνομά του ο Πίπα στη Λουντογκόρετς!

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X