Έγινε Ολυμπιακός Β' ο Ιωνικός: Οκτώ πρώην «ερυθρόλευκοι» στη Νίκαια

Έγινε Ολυμπιακός Β' ο Ιωνικός: Οκτώ πρώην «ερυθρόλευκοι» στη Νίκαια
Photo Credits: INTIME

Σε Ολυμπιακό Β' εξελίσσεται ο Ιωνικός που μετρά αισίως οκτώ πρώην παίκτες των «ερυθρόλευκων»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αυτούς ξέρει, αυτούς εμπιστεύεται. Ο Ιωνικός συνεχίζει να αποκτά παίκτες με ερυθρόλευκο παρελθόν, με αποτέλεσμα αυτή την στιγμή να έχει πλέον 8 ποδοσφαιριστές που σε κάποιο σημείο της καριέρας τους πέρασαν από τον Ολυμπιακό!

Με την μορφή δανεισμού από τους Πειραιώτες αγωνίζονται φέτος στον Ιωνικό ο Μάξι Λοβέρα και ο Μπαντιουγκού Φαντιγκά, ενώ ερυθρόλευκο παρελθόν (πλην του Αλέν και του Μάνου), έχουν οι Σεμπά, Βαλεριάνος, Χουτεσιώτης και Ρομαό, που κάποια στιγμή της καριέρας τους ανήκαν στον Ολυμπιακό.

Αν σε αυτούς προσθέσουμε τον Γάλλος Ζινεντίν Μασάς, ο οποίος είχε γραφτεί παλιότερα ως στόχος του Ολυμπιακού, όταν ανήκε ακόμα στην Νάπολι, τότε προκύπτει ένα πολύ… ομοιογενές σύνολο, που θα προσπαθήσει στις τελευταίες αγωνιστικές, να γλιτώσει την κατηγορία και να ανανεώσει το ραντεβού, στους μεγάλους της Stoiximan Super League.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X