Αποκλείστηκε από το Κύπελλο η ΑΕΚ - Έχασε 3-0 σετ από τον Άθλο Ορεστιάδας

Εικόνες από το ΑΕΚ- Άθλος Ορεστιάδας
Photo Credits: INTIME

Η ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ γνώρισε την ήττα με 3-0 σετ από τον Άθλο και αποκλείστηκε από το Κύπελλο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την ήττα με 3-0 σετ γνώρισε η ανδρική ομάδα βόλεϊ της ΑΕΚ από τον Άθλο Ορεστιάδας στη Νέα Φιλαδέλφεια και αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Κυπέλλου.

Η ΑΕΚ πάλεψε και στάθηκε καλά στο παιχνίδι κυρίως στο πρώτο και το τρίτο σετ αλλά δεν μπόρεσε να διεκδικήσει κάτι καλύτερο απέναντι σε μια ομάδα που αγωνίζεται στην Volleyleague και με την σειρά της εξασφάλισε για πρώτη φορά στην ιστορία της την πρόκριση στους «8» του Κυπέλλου. Η «Ένωση» στρέφει πλέον την προσοχή της στο βασικότερο στόχο της σεζόν, το Πρωτάθλημα της Pre League και την άνοδο.

Η εξέλιξη του αγώνα

Στο πρώτο σετ, η ΑΕΚ μπήκε καλύτερα στο παιχνίδι και με πολύ καλό μπλοκ προηγήθηκε με 8-6. Η ΑΕΚ έφτασε στο +3 (12-9, 15-12), με τους φιλοξενούμενους να απαντούν με σερί 8-0, χάρη στα πολύ καλά σερβίς του Κασαμπαλή (15-20). Μπατατζίμ και Μελλές έβαλαν την ΑΕΚ εκ νέου στο σετ (18-21), χωρίς ωστόσο να μπορέσουν να ανατρέψουν την κατασταση (19-25).

Στο δεύτερο σετ, οι φιλοξενούμενοι πήραν από νωρίς κεφάλι στο σκορ (0-4, 1-7). Η ΑΕΚ με τους Ρούση και Μπατατζίμ μείωσαν σε 7-12, ενώ ακολούθησαν τα τρομερά μπλοκ του Μελλέ, με την «Ένωση» να φτάνει στο 11-12. Οι Ακρίτες απάντησαν με σερί 4-0 για το 11-16, με τους «κιτρινόμαυρους» να μη μπορούν να αντιδράσουν και να χάνουν το σετ με 14-25.

Στο τρίτο σετ, οι δύο ομάδες βάδιζαν χέρι-χέρι έως το 13-12. Σε εκείνο το σημείο, η Ορεστιάδα «έτρεξε» σερί 6-1 για το 18-14. Παρά τις προσπάθειες των «κιτρινόμαυρων» δεν κατάφεραν να ξαναμπούν στο σετ, με το τελικό σκορ να είναι το 18-25.

Διαιτητές: Φραγκάκης, Βελώνης, Παρατηρητής: Καπάνταης.

Τα σετ: 0-3 (19-25, 14-25, 18-25)

Α.Ε.Κ. (Άκης Χατζηαντωνίου): Μπατατζίμ, Μελλές, Παλέντζας, Μπαρμπούνης, Ράμος, Ρούσης / Αχιλλεόπουλος (λ), Πολυχρονιάδης (λ), Καβαρινός.

Α.Σ. ΑΘΛΟΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ (Θοδωρής Χουσίδης): Ριζόπουλος, Αλγκούλ, Ντε Πρα, Γκένοφ, Μαγκαλάες, Κασαμπαλής / Βελούδης (λ), Ιωαννίδης.

Μια ενδεκάδα που χρειάζεται ψυχίατρο | ΑΕΚ Cult Stories #1
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X