Γενικός διευθυντής Φένλο για Γιακουμάκη: «Χρωστάμε λεφτά στην ΑΕΚ»

Champions League: Όλα τα 33 γκολ της χθεσινής βραδιάς (VIDEO)

Τι είπε ο γενικός διευθυντής της Φένλο για τη μεταγραφή του Γιώργου Γιακουμάκη στις ΗΠΑ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γιώργος Γιακουμάκης αναμένεται να ανακοινωθεί από την Ατλάντα και οι άνθρωποι της Φένλο αναμένουν να πάρουν χρήματα από τη συμφωνία, καθώς βάσει συμφωνίας με την Σέλτικ δικαιούνται το 15% από το συνολικό ποσό της μεταγραφής.

Ο γενικός διευθυντής της Φένλο, Μάρκο Μπόγκερς από την οποία ο πρώην επιθετικός της ΑΕΚ μεταπήδησε στη Σέλτικ, αποκάλυψε πως μέρος των χρημάτων που θα εισπραχθούν, θα καταλήξουν εν συνεχεία στα ταμεία της ΑΕΚ, αφού οι Ολλανδοί οφείλουν χρήματα στην «Ένωση».

«Ακόμη χρωστάμε ένα μέρος των χρημάτων της μεταγραφής του στην πρώην ομάδα του, την ΑΕΚ, αλλά και τον ατζέντη του. Είναι χρήματα που δεν είχαμε βάλει στο μπάτζετ μας και δεν τα υπολογίζαμε. Έτσι περιμένουμε να ολοκληρωθεί και επίσημα η μεταγραφή του. Αυτά τα έξτρα λεφτά είναι πάντα ωραία για έναν σύλλογο, όπως είναι η Φένλο», τόνισε χαρακτηριστικά ο Μπόγκερς.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X