Χάντμπολ: Η Δράμα υπέβαλλε ένσταση για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό

Χάντμπολ: Η Δράμα υπέβαλλε ένσταση για τον αγώνα Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό

Η Δραμινή ομάδα υπέβαλλε ένσταση για τα σοβαρά διαιτητικά λάθη που της στέρησαν την πρόκριση στον αγώνα Κυπέλλου με τον ΟΣΦΠ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Δράμα 1986 με ανακοίνωση της έκανε γνωστό πως κατέθεσε νομότυπα ένσταση για τα σοβαρά διαιτητικά λάθη στον αγώνα με τον Ολυμπιακό 0που της στέρησαν την πρόκριση στο Final-4.

Η Δραμινή ομάδα υπέβαλλε ένσταση όπως ορίζει ο κανονισμός και περιμένει τις αποφάσεις της ΚΕΔ και της ΟΧΕ και την τήρηση των προβλεπομένων από την Επιτροπή Ενστάσεων της ΟΧΕ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της αναφέρει:

Υπέβαλλε την ένσταση νομότυπα ο BIANCO MONTE ΔΡΑΜΑ 1986 για τον άδικο αποκλεισμό του από το Final 4 Κυπέλλου Ελλάδος.
Εμπρόθεσμα μετά από ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. υπέβαλλε την ένστασή του ο BIANCO MONTE ΔΡΑΜΑ 1986 προς την επιτροπή Ενστάσεων της Ο.Χ.Ε. και αναμένει την ημερομηνία εκδίκασής της. Ο σύλλογος σεβόμενος την προσπάθεια των αθλητών, προπονητών και φιλάθλων του δεν μπορούσε να δεχτεί την άδικη μεταχείριση που είχε από τον Delegate του αγώνα κ. Στεπάν Παρτεμιάν που του στέρησε μια πρόκριση στο Final 4 του Κυπέλλου Ελλάδος και προχώρησε στην υποβολή της ένστασης υποστηρίζοντας την με το σχετικό παράβολο.
Αναμένοντας τις σχετικές αποφάσεις της Κ.Ε.Δ.-Ο.Χ.Ε. και την τήρηση των προβλεπομένων από την Επιτροπή Ενστάσεων της Ο.Χ.Ε. (αποστολή σχετικών εγγράφων, ορισμός ημερομηνίας εκδίκασης κ.λ.π) ο σύλλογος δηλώνει ότι θα κάνει κάθε νόμιμη ενέργεια προκειμένου να υπερασπίσει όλα τα δικαιώματα των αθλητών και των προπονητών του μέχρι τέλους.
Το ότι η πόλη είναι ανάστατη από το συμβάν και ο σύλλογος δεν θα ανεχθεί ξανά τέτοιου είδους αποφάσεις από στελέχη του αγώνα δεν θα το δηλώσει τώρα γιατί το έχει κάνει πολλές φορές στο παρελθόν. Δυστυχώς….

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X