Τέλος ο Κασναφέρης από τη Λαμία, πιθανές και αποχωρήσεις παικτών

Τέλος ο Κασναφέρης από τη Λαμία, πιθανές και αποχωρήσεις παικτών
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η “εξάποντη” ήττα από τον Ιωνικό έφερε εξελίξεις στη Λαμία, με τον Γιώργο Κασναφέρη να αποτελεί παρελθόν, ενώ είναι ανοιχτό να αποχωρήσουν και “ενδεκαδάτοι” ποδοσφαιριστές.

Ο μέχρι πρότινος γενικός διευθυντή της ΠΑΕ βρισκόταν σε δύσκολη θέση το τελευταίο διάστημα και τελικά πλήρωσε το “μάρμαρο” για την τραγική πορεία της Λαμίας στο φετινό πρωτάθλημα, με την ανακοίνωση του συλλόγου πάντως να μιλάει για παραίτηση.

Την ίδια στιγμή είναι… ορθάνοιχτο το ενδεχόμενο να βρεθούν στην πόρτα της εξόδου και παίκτες που είναι βασικοί στην ομάδα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ 1964 ανακοινώνει την λύση της συνεργασίας της με τον Γενικό Διευθυντή της ΠΑΕ, κ. Γιώργο Κασναφέρη. Αποδεχόμαστε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους.

Η συμβολή του Γιώργου Κασναφέρη στην περσινή δύσκολη παραμονή της ομάδας μας στη Super League ήταν καθοριστική.

Η ΠΑΕ ΠΑΣ ΛΑΜΙΑ τον ευχαριστεί για την εξαιρετική συνεργασία και τον επαγγελματισμό του και του εύχεται κάθε επιτυχία στο επόμενο βήμα του.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X