ΑΕΚ: Τα αποτελέσματα των ακαδημιών Futsal

ΑΕΚ: Τα αποτελέσματα των ακαδημιών Futsal

Πολύ καλές εμφανίσεις από τα παιδιά των ακαδημιών Futsal της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Θετικό ήταν το πρόσημο για τα αγωνιστικά τμήματα των ακαδημιών Futsal της ΑΕΚ το Σαββατοκύριακο 28-29/01.

Συγκεκριμένα, σημείωσαν 5 νίκες και 3 ήττες στα 8 παιχνίδια που έδωσαν. Η Κ9 ηττήθηκε εντός έδρας από το Ψυχικό με 2-1, σε ένα παιχνίδι για γερά νεύρα που καμιά από τις δύο ομάδες δεν ήθελε να χάσει και μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο πάλεψαν και οι δύο ομάδες για τη νίκη.

Η ομάδα της ΑΕΚ Κ10 πήρε τη νίκη απέναντι στην ομάδα του Νέου Ικονίου με 12-1 σε μια αναμέτρηση που είχε πολλές φάσεις μπροστά και από τις δύο εστίες και την ΑΕΚ να παίρνει τη νίκη με ευρύ σκορ.

Το αγωνιστικό τμήμα της Κ14 πάλεψε απέναντι στο Νεο Ικόνιο εντός έδρας αλλά δεν τα κατάφερε και ηττήθηκε με σκορ 7-2.

Ένα υπέροχο παιχνίδι διεξήχθη τη Κυριακή το πρωί στο γήπεδο Galaxy στη Mεταμόρφωση μεταξύ ΑΕΚ και Ηνίοχου για το πρωτάθλημα της K15. Mπορεί το σκορ να είναι με διαφορά υπέρ της ΑΕΚ (8-3), αλλά στις 4 γραμμές του γηπέδου είδαμε δύο ισάξιες ομάδες να αγωνίζονται και το κόσμο στη κερκίδα να απολαμβάνει το παιχνίδι από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό.

Η K18 της ΑΕΚ δεν τα κατάφερε στο τέλος του παιχνιδιού και έφτασε στις 3 ήττες στο πρωτάθλημα κάτι που την αφήνει στη δεύτερη θέση 9 βαθμούς πίσω από τον πρωτοπόρο. Παρ’ ότι προηγήθηκε με 1-0 νωρίς, δεν κατάφερε να κρατήσει το υπέρ της αποτέλεσμα και με δύο πέναλτι στα τελευταία λεπτά και γκολ από τη μέση του γηπέδου, τη στιγμή που η ΑΕΚ έπαιζε με 5ο παίκτη γηπέδου, ηττήθηκε με 3-1 από τους Τράχωνες Αλίμου.

Τέλος τα τμήματα των κορασίδων Κ12 και Κ14 πέτυχαν 3 νίκες στα ισάριθμα 3 παιχνίδια που έδωσαν εκτός έδρας και συνεχίζουν να προπορεύονται και στα δύο πρωταθλήματα όπου συμμετέχουν. Η Κ12 πανηγύρισε τη νίκη με 15-1 επί του Νέου Ικονίου εκτός έδρας, ενώ την επόμενη μέρα επιβλήθηκε με 5-1 της Αθήνας ’90.

Για το συγκεκριμένο παιχνίδι η ΑΕΚ και ο Υπεύθυνος της Ακαδημίας, Νικόλαος Ζιάκας, θα ήθελαν να ευχαριστήσουν ιδιαίτερα την ομάδα της Αθήνας ’90 για τη φιλοξενία και την εξαιερτική συμπεριφορά που είχαν απέναντι τους. Τέλος, σε ένα ακόμα παιχνίδι-διαφήμιση για την πολλή καλή δουλειά που γίνεται σε όλη την Αθήνα στις ακαδημίες των κοριτσιών, η ομάδα της Κ14 πέρασε με το νικηφόρο 5-2 από την έδρα των Τραχώνων Αλίμου.

Τα τμήματα της Κ12 και Κ13 αυτή την εβδομάδα είχαν ρεπό.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα:
ΑΕΚ – Νέο Ικόνιο 12-1
Κατηγορία: Κ10.

ΑΕΚ – Νέο Ικόνιο 7-2
Κατηγορία: Κ14.

ΑΕΚ – Ψυχικό 1-2
Κατηγορία: Κ9.

ΑΕΚ – Ηνίοχος 8-3
Κατηγορία: Κ15.

ΑΕΚ – Τράχωνες Αλίμου 1-3
Κατηγορία: Κ18.

Νέο Ικόνιο – ΑΕΚ 1-15
Κατηγορία: Κ12 Κορασίδες.

Αθήνα ’90 – ΑΕΚ 1-5
Κατηγορία: Κ12 Κορασίδες.

Τράχωνες Αλίμου – ΑΕΚ 2-5
Κατηγορία: Κ14 Κορασίδες.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X