Ατρόμητος για τα εισιτήρια με ΑΕΚ: «Ούτε Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ πήραν, ούτε ο Παναθηναϊκός θα πάρει»

Ατρόμητος για τα εισιτήρια με ΑΕΚ: «Ούτε Ολυμπιακός - ΠΑΟΚ πήραν, ούτε ο Παναθηναϊκός θα πάρει»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε διευκρινίσεις για την απόφαση να μη δοθούν εισιτήρια στους οπαδούς της ΑΕΚ, προχωρούν στον Ατρόμητο.

Οι Περιστεριώτες ενημέρωσαν στη σύσκεψη ασφαλείας για το προσεχές παιχνίδι με την ΑΕΚ (5/2) ότι δικαίωμα εισόδου αλλά κι αποκλειστικό δικαίωμα αγοράς εισιτηρίων θα έχουν μόνο οι κάτοχοι των διαρκείας. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι στο γήπεδο θα βρίσκονται μόνο φίλαθλοι των γηπεδούχων.

Από τον Ατρόμητο ξεκαθαρίζουν πως εδώ και πολλά χρόνια ο σύλλογος δεν παραχωρεί εισιτήρια σε ΑΕΚ, Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ και σε αυτό το πλαίσιο πάρθηκε η απόφαση και για το κυριακάτικο ματς με την Ένωση.

Το ίδιο άλλωστε έπραξαν οι Περιστεριώτες και στα τρία φετινά ματς με Ολυμπιακό (πρωτάθλημα και Κύπελλο) και ΠΑΟΚ, ενώ το ίδιο προτίθεται να κάνουν και με τον Παναθηναϊκό την τελευταία αγωνιστική, όπως υποστηρίζουν. Επιπλέον σημειώνουν πως τα επεισόδια που έγιναν στον αγώνα με τον Άρη όπου είχαν δοθεί εισιτήρια, αποτελούν έναν επιπλέον λόγο για να μη δοθούν σε φιλοξενούμενους οπαδούς των “μεγάλων”.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X