StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Τετάρτη 1/2)

StoiximaView: Προγνωστικά και αναλύσεις (Τετάρτη 1/2)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ – ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΦΟΡΕΣΤ (22:00): Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ είναι κοντά στην κατάκτηση του τροπαίου. Έχει 5 κατακτήσεις, με τελευταία το 2017 με εκείνο το 3-2 επί της Σαουθάμπτον. Για την ακρίβεια, είναι αγκαλιά με την πρόκριση στον τελικό, μιας και στον πρώτο αγώνα, στο «Σίτι Γκράουντ», πέρασε με 3-0. Ζορίστηκε σε κάποια σημεία της αναμέτρησης, αλλά υπερίσχυσε η ποιότητά της. Με τους Ράσφορντ, Βέγκχορστ και Φερνάντες να σκοράρουν, η ομάδα του Τεν Χαγκ πήρε αυτό που έψαχνε, αυτό που ήθελε και έχει μία πολύ καλή ευκαιρία να σηκώσει τρόπαιο, σε μία εποχή που δεν το κάνει και πολύ συχνά. Ο πρώτος μεγάλος στόχος του κλαμπ είναι η 4άδα στην Premier League και η κατάκτηση του φετινού Europa League. Σοβαρό πρόβλημα με Έρικσεν, χτύπησε στον αστράγαλο στη νίκη-πρόκριση με 3-1 επί της Ρέντινγκ (για το Κύπελλο Αγγλίας) και η επιστροφή του υπολογίζεται για τα τέλη Απριλίου με αρχές Μαΐου! Καλύτερα είναι ο Μαρσιάλ και ο Σάντσο και ίσως επιστρέψουν, παραμένει εκτός για το Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Νότιγχαμ Φόρεστ Στοίχημα ο ΜακΤόμινεϊ και ο Φαν ντε Μπεκ, αμφίβολοι Νταλότ και Σο.

Pamestoixima.gr: Αναλυτική Αξιολόγηση – Παρουσίαση

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΓΙΟΥΝΑΪΤΕΝΤ – ΝΟΤΙΓΧΑΜ ΦΟΡΕΣΤ (22:00): Δεν ήταν κακή η Νότιγχαμ Φόρεστ στο παιχνίδι της προηγούμενης εβδομάδας. Και το παιχνίδι της έκανε, και τις φάσεις της δημιούργησε, αλλά εν τέλει υπερίσχυσε η (μεγαλύτερη) ποιότητα του αντιπάλου. «Είναι ένας ημιτελικός και μία φάση που το κλαμπ δεν είχε βρεθεί για καιρό, οπότε πρέπει να το σεβαστούμε, να σεβαστούμε και τους φιλάθλους που θα έρθουν να μας δουν. Ανυπομονούμε για το παιχνίδι, έχουμε πράγματα να πετύχουμε και να δοκιμάσουμε και να δούμε πού θα μας πάει», είπε ο Στιβ Κούπερ. Μεγάλη επιτυχία είναι και μόνο που η Νότιγχαμ Φόρεστ έχει βρεθεί ως εδώ, και ας έχει θέσει πρωταρχικό στόχο την παραμονή στην Premier League. Για την ιστορία, ακολουθεί σημαντικό παιχνίδι με αντίπαλο τη Λιντς. Παραμένουν εκτός Νιακατέ, Ρίτσαρντς, Χέντερσον, Αβονιγί, Κουγιατέ και Μπιανκόνι, αμφίβολοι, λόγω ίωσης, Γέιτς, Κόλμπακ, Γουντ.

Η εκτίμηση του αγώνα

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΕΤΙΣ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (22:00): Είκοσι μέρες μετά τη μονομαχία της με την Μπαρτσελόνα για το Σούπερ Καπ, η Μπέτις θέλει τη… ρεβάνς απέναντι στους Καταλανούς. Προέρχεται από σπουδαία εκτός έδρας νίκη επί της Χετάφε, μια νίκη που την είχε ανάγκη για να παραμείνει εντός εξάδας και να κρατήσει επαφή με την πρώτη τετράδα. Χρειάστηκε να φτάσει στο 86′ για να βρει το γκολ της νίκης, αυτό ήρθε από τον Μπόρχα Ιγκλέσιας με πέναλτι για το τελικό 1-0. Παρουσιάζει σταθερότητα, ένα πολύ δουλεμένο σύνολο που έβαλε δύσκολα στην Μπάρτσα στο Σούπερ Καπ, όπου αποκλείστηκε στα πέναλτι. Δεν έχει απουσίες για το σημερινό παιχνίδι.

Stoiximan: Αξιολόγηση της στοιχηματικής

ΠΡΟΓΝΩΣΤΙΚΑ ΜΠΕΤΙΣ – ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ (22:00): Η ισοπαλία της Ρεάλ Μαδρίτης την προηγούμενη αγωνιστική με τη Ρεάλ Σοσιεδάδ έδωσε την ευκαιρία στην Μπαρτσελόνα να ξεφύγει με πέντε βαθμούς. Οι Καταλανοί δυσκολεύτηκαν μεν με τη Χιρόνα, αλλά κέρδισαν με το… αγαπημένο τους σκορ τις τελευταίες εβδομάδες. Το 1-0 το οποίο το έχουν φέρει σε τρία σερί ματς, με Χετάφε και Χιρόνα στο πρωτάθλημα και με τη Σοσιεδάδ το Κύπελλο. Με νίκη θα πάει στο συν οχτώ και θα βάλει περισσότερη πίεση στη Ρεάλ που παίζει την Πέμπτη με τη Βαλένθια. Δεν έχει απουσίες ο Τσάβι έπειτα από καιρό.

Η εκτίμηση του αγώνα

Το StoiximaView σας προσφέρει καθημερινές αναλύσεις ποδοσφαίρου, Προγνωστικά ποδοσφαίρου, αλλά και κορυφαίες αναλύσεις σε μπάσκετ, τένις και NBA.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X