ΑΕΚ: Σε τροχιά επιστροφής και ο Μοχαμάντι - Πότε «μπαίνει» ξανά

ΑΕΚ: Σε τροχιά επιστροφής και ο Μοχαμάντι - Πότε «μπαίνει» ξανά
Photo Credits: INTIME

Δεν αργεί η επιστροφή του Μίλαντ Μοχαμάντι

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

«Ενθύμιο» έναν σοβαρό τραυματισμό αποκόμισε από τα γήπεδα του Κατάρ και το Μουντιάλ ο Μίλαντ Μοχαμάντι.

Ο Ιρανός μπακ της ΑΕΚ αποχώρησε τραυματίας από τον τελευταίο αγώνα του Ιράν στο Μουντιάλ 2022 απέναντι στις ΗΠΑ και έκτοτε σήμανε συναγερμός στους «κιτρινόμαυρους».

Ο μπακ της Ένωσης είχε ενοχλήσεις στον προσαγωγό και αμέσως μετά το φινάλε των υποχρεώσεων του επέστρεψε στην Αθήνα. Από τις εξετάσεις επιβεβαιώθηκε το πρόβλημα στον δεξί προσαγωγό και αποφασίστηκε πως για τη πιο γρήγορη αντιμετώπιση του χρήζει επεμβατικής αντιμετώπισης.

Λίγο πριν τα Χριστούγεννα ολοκληρώθηκε η χειρουργική αποκατάσταση της αποκόλλησης τένοντα του δεξιου μακρού προσαγωγού του Μίλαντ Μοχαμάντι από τον καθηγητή Έρνεστ Σίλντερς στο Λονδίνο. Ο ίδιος ήταν εκείνος ο οποίος ήθελε να γίνει στο Λονδίνο η συγκεκριμένη επέμβαση και όχι στην Ελλάδα, ωστόσο υπήρχαν αρκετά γραφειοκρατικά ζητήματα με τη βίζα του στην Αγγλία για αυτό και άργησε να γίνει.

Πότε επιστρέφει ο Μίλαντ Μοχαμάντι

Τώρα, ο αριστερός μπακ της ΑΕΚ, Μίλαντ Μοχαμάντι έχει μπει πλέον σε τροχιά επιστροφής μιας και προπονείται ατομικά στα Σπάτα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε δύο περίπου εβδομάδες ο Ιρανός αμυντικός αναμένεται να μπει ξανά σε κανονικό πρόγραμμα προπόνησης και στη συνέχεια να τεθεί στη διάθεση του Ματίας Αλμέιδα.

Ως εκ τούτου, ο Αργεντινός τεχνικός θα έχει ενισχυμένο οπλοστάσιο ενόψει του φινάλε της Super League, όπως και για τα πλέι οφ.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X