«Βλέπω στο Casio μου ότι ήρθε η ώρα σου»: Θαυμαστές του Πικέ έγραψαν τραγούδι - απάντηση στη Σακίρα (VIDEO)

«Βλέπω στο Casio μου ότι ήρθε η ώρα σου»: Θαυμαστές του Πικέ έγραψαν τραγούδι - απάντηση στη Σακίρα (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με το ίδιο νόμισμα απάντησαν οι υποστηρικτές του Ζεράρ Πικέ στη Σακίρα, περνώντας στην αντεπίθεση με ένα τραγούδι που έχει αρχίσει να γίνεται viral. H Kολομβιανή τραγουδίστρια δεν θα μείνει με σταυρωμένα τα χέρια και ο πόλεμος των «πρώην» καλά κρατεί…

Με ένα τραγούδι όλο νόημα απάντησαν στο πρόσφατο «χιτ» της Σακίρα μία ομάδα Ισπανών μουσικών που στηρίζουν τον Ζεράρ Πικέ στη δημόσια αντιπαράθεση με την Κολομβιανή τραγουδίστρια. Οι ράπερ Sansixto, Dife MMP και Willy D κυκλοφόρησαν μία μελωδική απάντηση στη Σακίρα , αποφασίζοντας μεταξύ άλλων να τη «στήσουν στον τοίχο» για τη φοροδιαφυγή που φέρεται να διέπραξε στην Ισπανία.

Η Σακίρα αντιμετωπίζει κατηγορίες ότι δεν υπέβαλε φόρους μεταξύ 2012 και 2014 στο ισπανικό δημόσιο, σε μία υπόθεση που έχει κάνει το γύρο του κόσμου, παράλληλα με τον πολύκροτο χωρισμό της από τον Ζεράρ Πικέ. Τον Σεπτέμβριο του 2022, η δικαιοσύνη την παρέπεμψε σε δίκη, για τη διάπραξη έξι οικονομικών εγκλημάτων κατά του εθνικού Δημόσιου Ταμείου.

Το τραγούδι με τίτλο «D-Clara» κυκλοφορεί ως απάντηση του Πικέ σε όσα λέει η πρώην του για τον ίδιο και τη νέα του αγαπημένη , Κλάρα Κία Μάρτι, στην πετυχημένη συνεργασία της με τον Bizarrap, με τίτλο «BZRP Music Sessions #53».

Οι Ισπανοί καλλιτέχνες κυκλοφόρησαν το τραγούδι τους στο YouTube στις 16 Ιανουαρίου, όμως άρχισε να γίνεται viral πριν από λίγες ημέρες. Όπως ακριβώς κάνει η Κολομβιανή τραγουδίστρια στο «χιτ» της, αναφέρονται σε μάρκες όπως η Casio και η Rolex, ενώ αναφέρουν ακόμη και το αυτοκίνητο Renault Twingo.

«Άκου Shaki. Τι έγινε;» είναι τα πρώτα λόγια που τονίζει ο Dife MMP, καθιστώντας σαφές σε ποιον θα απευθυνθούν στη συνέχεια. «Αν πληρώσει το Δημόσιο, δεν της μένει τίποτα. Έλα, δήλωσε (de-clara). Μόνο εσύ, μια πιο ενοχλημένη γάτα», τραγουδούν οι μουσικοί και προσθέτουν: «Έχω δέκα Rolex, μπορώ να πετάξω ένα. Λίγο…chia για το πρωινό σου… δεν είναι αντικατάσταση, είναι βελτίωση. Βλέπω στο Casio μου ότι ήρθε η ώρα σου. Βλέπω τη ζήλια, σε κατατρώει…» λένε.

Και συνεχίζουν: «Ένα Rolex για τη Δευτέρα, ένα Casio για την Κυριακή. Καλύτερα να μην μου κλαίγεσαι, δεν είμαι πια ο ίδιος. Απλά θέλεις να είσαι το επίκεντρο της προσοχής. Εσύ μετακίνησες τον βασιλιά, εγώ δεν είμαι το πιόνι. Αφού έφυγες, είμαι καλύτερα. Δεν επιστρέφω ακόμη κι αν κοστίζει ένα εκατομμύριο (…) Σαφώς δεν αξίζεις πλέον τίποτα. Ένας πραγματικός λύκος, έχει μια αγέλη. Θα πρέπει να παρακολουθείς από τις κερκίδες Αν πρόκειται να χρεώσεις, επίσης de-clara (δήλωσε)»

Η κοινή γνώμη είναι ήδη διχασμένη στα κοινωνικά δίκτυα, καθώς πολλοί επικρίνουν τους ράπερ οτι αναζητούν μόνο μια στιγμή φήμης ενώ άλλοι διασκέδασαν με τις μελωδίες και τους «φαρμακερούς» τους στίχους. Οι καλλιτέχνες αναφέρουν επίσης και τον χωρισμό της Σακίρα και του Πικέ στα ΜΜΕ, κάτι που επιβεβαιώθηκε πριν από σχεδόν επτά μήνες, ενώ υπερασπίζονται τη σχέση του με την 23χρονη Κλάρα Κία.

Στον λογαριασμό του στο Twitter, ο Sansixto δήλωσε ότι είναι «θαυμαστής του Πικέ από μικρός», αν και δεν διευκρίνισε αν τον γνωρίζει προσωπικά. Στη μουσική πλατφόρμα πάντως τα σχόλια των χρηστών στρέφονται προς την απόρριψη του «D-clara». «Συνεχίστε τις πρόβες γιατί έχετε πολύ δρόμο να διανύσετε μέχρι να φτάσετε τους αστραγάλους της Σακίρα», σχολίασε κάποιος.

Το «δώρο γενεθλίων» της Σακίρα στον Πικέ

Ο μουσικός «πόλεμος» όμως δεν φαίνεται να τελειώνει εδώ. Η Σακίρα μαζί με τη συμπατριώτισσά της Karol G ετοιμάζουν ένα μουσικό «δώρο γενεθλίων» για τον Πικέ, ένα νέο τραγούδι δηλαδή με νέο… μήνυμα για τον Πικέ που αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στις επόμενες ημέρες.

Η ποπ σταρ έχει έτοιμο το νέο τραγούδι που θα φέρει άλλη μια ξεχωριστή αφιέρωση για τον Πικέ μετά τη μεγάλη επιτυχία του “Music Session #53” ένα τραγούδι που ολοκλήρωσε την τριλογία, μετά το “Monotonía” και το “Te Felicitó”.

Όλα δείχνουν ότι η πιο πρόσφατη δημιουργία της Σακίρα θα περιέχει επίσης φράσεις αφιερωμένες στον πρώην ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα και πιθανότατα στο κορίτσι του, οπότε αναμένεται ήδη με ανυπομονησία. Αρχικά είχε προγραμματιστεί ότι το νέο τραγούδι θα κυκλοφορούσε στις 2 Φεβρουαρίου, την ημέρα δηλαδή που η Σακίρα και ο Πικέ είχαν τα γενέθλιά τους. Ωστόσο, η ημερομηνία έχει αλλάξει και θα ανακοινωθεί σύντομα.

Τάσος Καπετανάκος: Η ΑΕΚ μετά τη διακοπή, οι στόπερ και ο αντιπρόεδρος
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X