Ζίγιεχ: «Η Τσέλσι έστειλε λάθος έγγραφα στην Παρί και καθυστέρησε το deal», γράφουν οι Γάλλοι

Εντείνονται οι επαφές Μίλαν-Τσέλσι για τον Ζιγιές
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Όπως αναφέρουν τα γαλλικά ΜΜΕ, η Τσέλσι επανειλημμένα απέστειλε λάθος έγγραφα στους ανθρώπους της Παρί Σεν Ζερμέν, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα το deal να «ναυαγήσει» καθώς δεν ολοκληρώθηκε εγκαίρως.

Όλα έδειχναν εκ του ασφαλούς πως ο Χακίμ Ζίγιεχ θα αποτελέσει παίκτη της Παρί Σεν Ζερμέν μέχρι το τέλος της σεζόν. Ο Μαροκινός ταξίδεψε στη Γαλλία και πέρασε από ιατρικές εξετάσεις το πρωί της Τρίτης (31/1), περιμένοντας το τελικό deal μεταξύ του γαλλικού κλαμπ και της Τσέλσι για τον εξάμηνο δανεισμό του, το οποίο και συμφωνήθηκε περίπου λίγο μετά τα μεσάνυχτα ώρα Ελλάδος.

Ωστόσο, η μεταγραφή του διεθνούς μεσοεπιθετικού παραμένει στον «αέρα». Το τυπικό σκέλος της μετακίνησής του δεν ολοκληρώθηκε εγκαίρως πριν από την εκπνοή του χειμερινού παζαριού και η αργοπορία βαραίνει την πλευρά των Λονδρέζων.

Όπως αναφέρουν σήμερα τα γαλλικά ΜΜΕ, οι άνθρωποι της Τσέλσι απέστειλαν λάθος έγγραφα προς το παριζιάνικο κλαμπ και μάλιστα τρεις φορές!

Η καθυστέρηση αυτή συνετέλεσε στο «ναυάγιο» της μεταγραφής, αν και από την πλευρά της η Παρί σκοπεύει να καταθέσει ένσταση μέσα στην ημέρα (1/2), στην οποία θα τονίσει την ασυνέπεια που επέδειξαν οι Μπλε, με στόχο να επικυρωθεί το deal έστω και σε δεύτερο χρόνο.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X