Γαλατάσαραϊ - ΑΕΚ: Η κριτική των παικτών

Γαλατάσαραϊ - ΑΕΚ: Η κριτική των παικτών
Photo Credits: INTIME

Τεράστια νίκη για την ΑΕΚ που την βάζει σε τροχιά πρόκρισης.

Η ΑΕΚ πέτυχε μια πολύ μεγάλη εκτός έδρας νίκη απέναντι στην Γαλατάσαραϊ, με τους περισσότερους παίκτες να είναι σε καλή ημέρα. Διαβάστε την κριτική του enwsi.gr

Τιμ Φρέιζιερ: Επέστρεψε στην 12δα μετά από καιρό, αλλά έδειξε και πάλι την επιπολαιότητα που τον χαρακτηρίζει από την αρχή της σεζόν. Σωστά ο προπονητής τον κράτησε στον πάγκο στο 2ο μέρος.

Αϊζάια Μάιλς: Κακό παιχνίδι για τον Μάιλς, που ήταν πολύ άστοχος στα σουτ που επιχείρησε. Ειδικά κάποια ελεύθερα σουτ, ήταν από αυτά που βάζει με κλειστά μάτια, όμως είχε 1/8 με 1/6 από την περιφέρεια.

Κάμερον ΜακΓκρίφ: Λίγα πράγματα από τον Αμερικανό που δεν πήρε πολλές προσπάθειες αγωνιζόμενος για 15 λεπτά.

Δημήτρης Φλιώνης: Ίσως το καλύτερο παιχνίδι του Φλιώνη με την φανέλα της ΑΕΚ. Ο Έλληνας γκαρντ ήταν παντού μέσα στο γήπεδο, έπαιξε εξαιρετική άμυνα στον Ράσελ, ενώ στην επίθεση εκτός από τους 11 πόντους του, έχασε το triple double για μία ασίστ. Τρομερή εμφάνιση από τον αρχηγό.

Κένι Γουίλιαμς: Ο Αμερικανός ήταν πολύ άστοχος, έχασε κάποια αρκετά εύκολα σουτ που θα έδιναν διαφορά στην ΑΕΚ, όμως έβαλε το πιο δύσκολο και μαρκαρισμένο στο τέλος για να κόψει τα πόδια των Τούρκων.

Αντρέας Πετρόπουλος: Έπαιξε λίγο χωρίς να κάνει αισθητή την παρουσία του.

Κώστας Παπαδάκης: Για άλλη μια φορά ήρθε από τον πάγκο και πρόσφερε σημαντικά στην ομάδα, με δύο τρίποντα, αγωνιζόμενος μόλις 6 λεπτά.

Βλάντο Γιάνκοβιτς: Και πάλι πολύ καλός ο Βλάντο, που όποτε βρίσκεται στο παρκέ, η ομάδα αποκτά έναν δεύτερο πόλο επίθεσης και δημιουργίας, με τον ίδιο να γεμίζει όλες τις στατιστικές κατηγορίες.

Ακίλ Μίτσελ: Ο Μίτσελ για άλλο έναν αγώνα, έκανε πλάκα στις δύο ρακέτες αφού κυριάρχησε σε άμυνα και επίθεση. 19 πόντοι με 13 ριμπάουντ και 4ο συνεχόμενο double-double για τον καλύτερο ψηλό της διοργάνωσης.

Βασίλης Ξανθόπουλος: Έβαλε ένα εντυπωσιακό καλάθι και έκανε 2 έξυπνα κλεψίματα στο χρόνο που αγωνίστηκε.

Γιάνις Στρέλνιεκς: Τρομερό ματς από τον Λετονό, που από ένα σημείο και μετά πήρε από το χέρι την ΑΕΚ και την έβαλε σε θέση οδηγού. 18 πόντοι με 4/6 τρίποντα με τον Στρέλνιεκς να κάνει να φαίνονται όλα εύκολα.

Κωστής Γόντικας: Ο διεθνής σέντερ έχει αφομοιώσει πλήρως τον ρόλο του και όποτε πατάει στο παρκέ είναι απόλυτα έτοιμος να βοηθήσει την ομάδα, όπως έκανε και εχθές.

Ηλίας Καντζούρης: Ο προπονητής της ΑΕΚ παρουσίασε μια ομάδα τέλεια προετοιμασμένη για αυτήν την αναμέτρηση και με το κοουτσάρισμα του, κέρδισε κατά κράτος την (Ελληνική) μάχη των πάγκων.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X