Ανδραβίδα: Κορυφώνεται η αγωνία για τον εντοπισμό του κυβερνήτη του μοιραίου Phantom – Αναμένεται να φτάσει ωκεανογραφικό σκάφος (VIDEO)

Ανδραβίδα: Κορυφώνεται η αγωνία για τον εντοπισμό του κυβερνήτη του μοιραίου Phantom – Αναμένεται να φτάσει ωκεανογραφικό σκάφος (VIDEO)

Συνεχίζονται οι έρευνες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για δεύτερο συνεχόμενο βράδυ, πλωτά σκάφη του λιμενικού, εναέρια μέσα αλλά και ιδιώτες συνεχίζουν τις έρευνες για την αναζήτηση του 31χρονο σμηναγού Στάθη Τσιτλακίδη, κυβερνήτη του μοιραίου Phantom που κατέπεσε χθες το πρωί στην θαλάσσια περιοχή της Ανδραβίδας ενώ εκτελούσε εκπαιδευτική πτήση.

Οι έρευνες πραγματοποιούνται 8-10 ναυτικά μίλια από το Κατάκολο ωστόσο από το πρωί επικρατούν δύσκολες καιρικές συνθήκες ενώ αυτή την στιγμή πνέουν ισχυροί άνεμοι που δυσχαιρένουν το έργο των σωστικών συνεργείων. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Χρήστου Στρατουλάκου στη μάχη έχουν ριχτεί επίσης πλωτά ρομπότ και δύτες. Έρευνες έχουν διεξαχθεί ήδη μέχρι ενός σημείου του βυθού με αποτέλεσμα να έχουν αποκλειστεί περιοχές στις οποίες δεν εντόπιστηκε τίποτα.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X