Αλμέιδα: «Η ΑΕΚ είναι οικογένεια μας, είναι μάνα και πατέρας για όλους εδώ!» (VIDEO)

Αλμέιδα: «Η ΑΕΚ είναι οικογένεια μας, είναι μάνα και πατέρας για όλους εδώ!» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Όσα ανέφερε ο Ματίας Αλμέιδα στην κοπή της πίτας των Παλαιμάχων της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι Παλαίμαχοι της ΑΕΚ κόβουν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους, με τον προπονητής της ομάδας, Ματίας Αλμέιδα να δίνει το «παρών» στην εκδήλωση.

Ο Αργεντίνος τεχνικός στην ομιλία του στους παρευρισκόμενους μίλησε με τα καλύτερα λόγια για την ομάδα, τονίζοντας πως «είναι μάνα και πατέρας για όλους».

Αναλυτικά όσα δήλωσε:

Θέλω να σας ευχαριστήσω εκ μέρους όλου του κλαμπ για την πρόσκληση. Δίνω μεγάλη σημασία σε τέτοιες γιορτές καθώς υπήρξα ποδοσφαιριστής και σήμερα είμαι προπονητής. Είναι πολύ ωραίο να συμβαίνουν τέτοιες γιορτές. Δίνω μεγάλη σημασία στην πρόσκληση.

Συγκινούμαι όταν υμνούνται ποδοσφαιριστές που δεν υπάρχουν πια. Άκουσα πως ο πρόεδρος θα σας παρέχει εγκαταστάσεις και αυτό είναι πολύ ευχάριστο. Είναι πολύ σημαντική η αναγνώριση στα πρόσωπα σας.

Εμείς ήρθαμε στην Ελλάδα ως ξένοι πριν μικρό διάστημα, αλλά ξέρω πώς όταν βρίσκεσαι με εκείνους που έγραψαν ιστορία, γίνεσαι οικογένεια. Έχασα τον πατέρα μου από την πανδημία, θα ήθελα πολύ να είναι εδώ για να με έβλεπε να είμαι κομμάτι αυτού του κλαμπ. Η ΑΕΚ είναι ο πατέρας και η μητέρα μας και εμείς τα παιδιά της. Ελπίζω να γράψουμε και εμείς ιστορία όπως εσείς. Η Ένωση μας κάνει πιο δυνατούς».

Η Ανάλυση του ΑΕΚ - Άρη 2-0 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 15/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X