Όλη η οικογένεια της ΑΕΚ, μαζεμένη στην γιορτή των Παλαιμάχων (ΦΩΤΟ - VIDEO)

Όλη η οικογένεια της ΑΕΚ, μαζεμένη στην γιορτή των Παλαιμάχων (ΦΩΤΟ - VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Το «παρών» στην γιορτή για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας των παλαίμαχων δίνει όλη η οικογένεια της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Εξαιρετικό είναι το κλίμα στην ΑΕΚ, με ολόκληρη την οικογένεια της Ένωσης να δίνει το «παρών» στην γιορτή για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας των παλαίμαχων, μία κίνηση που δείχνει πόσο συσπειρωμένη είναι η ομάδα.

Συγκεκριμένα, από την ΠΑΕ βρίσκονται εκεί ο ισχυρός άνδρας της ΑΕΚ, Δημήτρης Μελισσανίδης, ενώ στην εκδήλωση, η οποία έγινε σε εστιατόριο της Νέας Χαλκηδόνας έχουν παρευρεθεί και οι Ματίας Αλμέιδα μαζί με το επιτελείο του. Παράλληλα, το «παρών» έχουν δώσει οι Ευάγγελος Ασλανίδης, Αλέξης Αλεξίου Μπρούνο Άλβες, Παναγιώτης Κονέ, Ράντεκ Κουχάρσκι, Γιώργος Κοσμάς, Τάσος Τσατάλης αλλά και ο επί σειρά ετών φυσιοθεραπευτής της ομάδας, Νίκος Πανταζής.

Όλο το Συμβούλιο παλαιμάχων (Καραφέσκος, Ατματσίδης, Βασιλόπουλος, Καραγκιοζόπουλος) έχει δώσει το «παρών», ενώ επίσης στην εκδήλωση βρίσκονται οι Μπάγεβιτς, Νεστορίδης, Μαύρος, Δημητριάδης, Ναλιζτής, Κυριακίδης, Κεφαλίδης, Τσαχουρίδης, Ρούσεφ, Συμιγδαλάς και Κωστής μεταξύ άλλων.

Στην εκδήλωση βραβεύτηκε ο Γιώργος Πετρόπουλος (Αντιπύραρχος) από τον Ντούσαν Μπάγεβιτς, ο Γιώργος Ψαρόγιαννης (Πρώην αθλητής και φυσιοθεραπευτής της ομάδας) απο τον Νίκο Πανταζή και ο Δημήτρης Χατζηχρήστος απο τον Θωμά Μαύρο.

Ήταν μια όμορφη βραδιά σε οικογενειακό κλίμα, αλλά και με έντονες αναφορές σε αυτούς που δεν βρίσκονται πια ανάμεσά μας και ιδιαίτερα στον Στέλιο Σεραφείδη. Ο νέος πρόεδρος του Συνδέσμου Γιώργος Καραφέσκος στην ομιλία του έκανε αναφορά στον εκλιπόντα προκάτοχό του και παλιό του συμπαίκτη και φίλο, λέγοντας ότι «δεν πρόλαβε να δει την αγαπημένη μας ομάδα να επιστρέφει στο σπίτι της, αλλά θα μας βλέπει από εκεί ψηλά να απολαμβάνουμε αυτό το παλάτι και θα δίνει την ευλογία του στους ποδοσφαιριστές μας για να φέρουν την ΑΕΚ ξανά στην κορυφή».

Ο κ. Καραφέσκος στην ομιλία του δεν παρέλειψε να εκφράσει την ευγνωμοσύνη όλων προς τον κ. Μελισσανίδη για την κατασκευή του νέου γηπέδου και τόνισε τα εξής: «Η ΑΕΚ επέστρεψε και πάλι εκεί που ανήκει και εδώ, στη Νέα Φιλαδέλφεια, θα μείνει για πάντα. Πρόεδρε, σε σένα το χρωστάμε όλο αυτό και σε ευχαριστούμε από τα βάθη της καρδιάς μας».

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία τους o Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Νέας Ιωνίας και Φιλαδελφείας κ. Γαβριήλ, ο οποίος ευλόγησε και έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα, ευχόμενος στην ΑΕΚ να πραγματοποιήσει μέσα στο 2023 τους αγωνιστικούς της στόχους, ενώ παρόντες επίσης στην εκδήλωση ήταν ο Δήμαρχος Νέας Φιλαδέλφειας – Νέας Χαλκηδόνας Γιάννης Βούρος και ο Αντιπρόεδρος της ερασιτεχνικής ΑΕΚ Σταμάτης Παπασταμάτης.Όλη η οικογένεια της ΑΕΚ, μαζεμένη στην γιορτή των Παλαιμάχων (ΦΩΤΟ - VIDEO)

Όλη η οικογένεια της ΑΕΚ, μαζεμένη στην γιορτή των Παλαιμάχων (ΦΩΤΟ - VIDEO) Όλη η οικογένεια της ΑΕΚ, μαζεμένη στην γιορτή των Παλαιμάχων (ΦΩΤΟ - VIDEO) Όλη η οικογένεια της ΑΕΚ, μαζεμένη στην γιορτή των Παλαιμάχων (ΦΩΤΟ - VIDEO) Όλη η οικογένεια της ΑΕΚ, μαζεμένη στην γιορτή των Παλαιμάχων (ΦΩΤΟ - VIDEO)

Σταμάτης Βούλγαρης: Τα «ρεπορτάζ» που ξεφτιλίστηκαν σε χρόνο dt
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X