ΑΕΚ: Μένει ως έχει στο ρόστερ, δεν προχωρά σε άλλη μεταγραφή!

ΑΕΚ: Μένει ως έχει στο ρόστερ, δεν προχωρά σε άλλη μεταγραφή!
Photo Credits: INTIME

Μια… χαραμάδα έχει μείνει ανοιχτή στις μεταγραφές της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συνήθως, η τελευταία μέρα των μεταγραφών προκαλεί ένταση και ανατροπές στις περισσότερες ομάδες. Στην ΑΕΚ πάντως, η αυλαία της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, φαίνεται να εξελίσσεται πολύ ήρεμα.

Υπάρχουν βέβαια κάποιες επαφές, το μεταγραφικό επιτελείο είναι στις επάλξεις, αλλά όλα δείχνουν πως δεν πρόκειται να υπάρξει κάποια έξτρα προσθήκη, πέραν αυτής του Φερνάντες που είχε ανοίξει τον μεταγραφικό κύκλο.

Στην ΑΕΚ έχουν αποφασίσει πως θα προχωρήσουν με την ομάδα ως έχει. Απόφαση που δεν προέκυψε βέβαια λόγω της κατάκτησης της κορυφής – αντίθετα, από κάθε πλευρά μεταφέρεται μήνυμα για… σεμνά και ταπεινά – αλλά επειδή υπάρχει αίσθημα πληρότητας στην ομάδα. Οι επιστροφές των Γκατσίνοβιτς και Ελίασον, έκαναν τα τελευταία παιχνίδια την ΑΕΚ να εμφανίζει τέτοιο βάθος πάγκου, που μπόρεσε να αλλάξει τη ροή των αγώνων μέσα στα παιχνίδια.

Είναι δεδομένο, πως στην ΑΕΚ ποντάρουν στο υλικό. Εχουν εμπιστοσύνη στις επιλογές που υπάρχουν, στην εξέλιξη που έχουν στη διάρκεια της σεζόν μέσω της δουλειάς με τον Αλμέιδα και εκτιμούν πως μπορούν να βγουν τα 19 παιχνίδια (εφόσον περάσει και στον τελικό του Κυπέλλου) που απομένουν ως το φινάλε της σεζόν. Αρκεί να μην υπάρξουν νέες ατυχίες με μακροχρόνιες απουσίες λόγω τραυματισμών, που μπορεί να αλλάξουν τα δεδομένα.

Οι λύσεις στην άμυνα

Οι περισσότερες ενστάσεις σε αυτό αφορούσαν την άμυνα. Είναι αλήθεια άλλωστε, πως μεσοεπιθετικά η ΑΕΚ εμφανίζει μεγάλη πληρότητα. Ωστόσο, στην Ενωση δεν μπόρεσαν να βρουν άκρη με κάποιους στόχους που είχαν επιλέξει.

Διαβάστε τη συνέχεια

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X