Ο Ολυμπιακός έρχεται Νέα Φιλαδέλφεια για να… φύγει: «Στην πρώτη χαρτοπετσέτα που θα πέσει φύγαμε!»

Ο Ολυμπιακός έρχεται Νέα Φιλαδέλφεια για να… φύγει: «Στην πρώτη χαρτοπετσέτα που θα πέσει φύγαμε!»
Photo Credits: INTIME

Τι συζητήθηκε σε αυτή τη πρώτη σύσκεψη για το ντέρμπι της ΑΕΚ με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο Ελλάδος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ολυμπιακός έρχεται στη Νέα Φιλαδέλφεια δίχως σκοπό να… παίξει με την ΑΕΚ!

Η πρόθεση αυτή φαίνεται ξεκάθαρα από την πρώτη κιόλας σύσκεψη για τα μέτρα ασφαλείας για το ματς που θα γίνει την Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου στις 20:30 στην «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena» για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος. Οι Πειραιώτες θα έρθουν στο γήπεδο της ΑΕΚ με πρόθεση να προκαλέσουν, να εκνευρίσουν τον κόσμο και φυσικά να βρουν μια αφορμή να… φύγουν.

Όλες οι εμπλεκόμενες πλευρές, ΕΛ.ΑΣ κυρίως (και από Αθλητική Βία) και ομάδες, βρέθηκαν στο γήπεδο της ΑΕΚ στην Νέα Φιλαδέλφεια, έκαναν απόλυτο έλεγχο και τσέκαραν -μεταξύ άλλων- τη διαδρομή απ’ όπου θα περάσει το πούλμαν του Ολυμπιακού.

Το δρόμο δηλαδή που θα επιλεχθεί για να προσεγγίσει το κομμάτι της υπογειοποίησης για να μπουν στο εσωτερικού του νέου γηπέδου της Ένωσης, αλλά και όλους τους γύρω δρόμους. Εγινε φυσικά τσεκάρισμα στο άλσος και από που δύναται να προσεγγίσουν το πούλμαν οπαδοί με σκοπό να το… υποδεχθούν κατά την άφιξή του.

Στο τραπέζι βρέθηκαν οι ώρες άφιξης, αναχώρησης, πως θα φτάσουν και που θα κατευθυνθούν με το που μπουν στο εσωτερικό της OPAP Arena. Από την πλευρά του ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού ξεκαθάρισε τη θέση της ομάδας του: «στην πρώτη χαρτοπετσέτα , στο πρώτο αντικείμενο προς το πούλμαν της αποστολής της ομάδας μας, το δηλώνουμε από τώρα να το γνωρίζουν οι αρχές, εμείς θα κάνουμε αναστροφή, θα φύγουμε και δεν θα γίνει το ματς. Ξεκάθαρα…»!

Από την πλευρά τους οι άνθρωποι της ΑΕΚ έδειξαν όλα όσα αξίωναν από την ΕΛ.ΑΣ και τους τρόπους για την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα. Στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο υποστηρίζουν πως όλα είναι ευθύνη της Αστυνομίας για να κυλήσει ομαλά το παιχνίδι.

Να θυμίσουμε ότι στα προηγούμενα ντέρμπι καμία αποστολή αντιπάλου, ΠΑΟΚ ή Παναθηναϊκού, δεν είχε πρόβλημα άφιξης στο γήπεδο και το πούλμαν καμίας ομάδας δεν δέχτηκε τη παραμικρή επίθεση. Έφτασε και έφυγε κανονικότατα δίχως προβλήματα, με τις εντάσεις να είναι μόνο ανάμεσα σε οπαδούς και αστυνομία.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X