Ολυμπιακός: Στη Χαλ ο Ντε Λα Φουέντε, δανεικός μέχρι το καλοκαίρι

Ολυμπιακός: Στη Χαλ ο Ντε Λα Φουέντε, δανεικός μέχρι το καλοκαίρι
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην Αγγλία και συγκεκριμένα στην Τσάμπιονσιπ αναμένεται να συνεχίσει την καριέρα του ο Κόνραντ Ντε λα Φουέντε, υπογράφοντας ως δανεικός στη Χαλ μέχρι το καλοκαίρι του 2023, υπάρχει οψιόν για την αγγλική ομάδα.

Στο νέο σταθμό της καριέρας του, είναι έτοιμος να μετακομίσει ο – μέχρι πρότινος όπως όλα δείχνουν – εξτρέμ του Ολυμπιακού. Ο Αμερικανός ήταν γνωστό τοις πάσοι, πως δεν υπολογιζόταν από τους ερυθρόλευκους και εδώ και καιρό μετρούσε μέρες στου Ρέντη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα από την γειτονική χώρα, η Χαλ, ιδιοκτησίας του Ατζούν Ιλιτζαλί, θα είναι η επόμενη ομάδα του Κόνραντ Ντε λα Φουέντε. Η συμφωνία αφορά δανεισμό μέχρι το 2023, ενώ θα υπάρχει και οψιόν αγοράς ύψους 1,7 εκατομμυρίων ευρώ, σε περίπτωση που θελήσουν να τον αποκτήσουν από την Μαρσέιγ.

Αν δεν προκύψει κάτι στην υπόθεση, ο Ντε λα Φουέντε θα γίνει κάτοικος νησιού και συμπαίκτης με τον Δημήτρη Πέλκα ο οποίος πήρε μεταγραφή στη Χαλ το καλοκαίρι που μας πέρασε.

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X