Μπορμπόκης για το βάθος της ΑΕΚ και την πιθανότητα μεταγραφής: «Δεν χρειάζεται προσθήκη, έχει πολλούς καλούς παίκτες που δεν παίζουν» (VIDEO)

Μπορμπόκης για το βάθος της ΑΕΚ και την πιθανότητα μεταγραφής: «Δεν χρειάζεται προσθήκη, έχει πολλούς καλούς παίκτες που δεν παίζουν» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Τι είπε ο Βασίλης Μπορμπόκης για το ενδεχόμενο ενίσχυσης της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το παράθυρο των μεταγραφών κλείνει σήμερα για τον χειμώνα, με τον ΑΕΚ να μην φαίνεται πως θα κάνει κάποια κίνηση.

Ο Δικέφαλος ψάχτηκε για κάποιον στόπερ που θα δώσει βάθος στο ρόστερ της ενόψει του δύσκολου προγράμματος που έρχεται, ενώ κοίταξε για δεξί μπακ και μίλησε με τον αριστερό εξτρέμ Μπέντζι Κικάνοβιτς.

Ο Βασίλης Μπορμπόκης βρέθηκε για ακόμα μια δευτέρα στην εκπομπή AEK after του ENWSI TV και σχολίασε το ενδεχόμενο να γίνει κάποια κίνηση από τον Δικέφαλο, αλλά και το ρόστερ των «κιτρινόμαυρων».

Όπως είπε ο παλαίμαχος άσος της ΑΕΚ, ο Δικέφαλος δεν χρειάζεται κάποια προσθήκη αυτή τη περίοδο καθώς διαθέτει πολλούς καλούς παίκτες οι οποίοι δεν έχουν… χώρο να αγωνιστούν.

Το σχόλιο Μπορμπόκη για τις μεταγραφές

Δείτε όσα είπε ο Βασίλης Μπορμπόκης:


Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X