«Υπόκλιση» Μπορμπόκη σε Αραούχο και Πινέδα: «Το καλύτερο παιχνίδι του ''Τσίνο'' με την ΑΕΚ, ο πιο επιβλητικός στο πρωτάθλημα ο Μεξικανός» (VIDEO)

«Υπόκλιση» Μπορμπόκη σε Αραούχο και Πινέδα: «Το καλύτερο παιχνίδι του ''Τσίνο'' με την ΑΕΚ, ο πιο επιβλητικός στο πρωτάθλημα ο Μεξικανός» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο Βασίλης Μπορμπόκης αποθέωσε τον Σέρχιο Αραούχο και τον Ορμπελίν Πινέδα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Σέρχιο Αραούχο βρήκε έναν… άλλο εαυτό του μέσα από τη δουλειά με τον Ματίας Αλμέιδα και έχει εξελιχθεί σε έναν ποδοσφαιριστή «πολυεργαλείο» που όχι μόνο τα κάνει όλα στο γήπεδο, αλλά και τα κάνει και σε κορυφαίο επίπεδο.

Από τη μεριά του, ο Ορμπελίν Πινέδα, σε οποιαδήποτε θέση κι αν τον βάλει ο Αργεντινός τεχνικός εκείνος αποδίδει στο απόλυτο των δυνατοτήτων του. Μην ξεχνάμε πως όχι μόνο τον έχουμε δει ως δεξιό μπακ, αλλά έβγαλε και ασιστ. Σκοράρει διαρκώς, είναι επιβλητικός και υπάρχουν φάσεις που… δεν βλέπει τους αντιπάλους του.

Ο Βασίλης Μπορμπόκης μιλώντας στην εκπομπή ΑΕΚ after του ENWSI TV σχολίασε τα πάντα σχετικά με την αναμέτρηση της Ένωσης απέναντι σην ομάδα του Άλαν Πάρντιου.

Το σχόλιο Μπορμπόκη για Αραούχο και Πινέδα

Σύμφωνα με τον παλαίμαχο της ΑΕΚ, ο Σέρχιο Αραούχο έκανε το κορυφαίο του παιχνίδι με τη φανέλα της ΑΕΚ μοιράζοντας δύο ασιστ, ενώ κέρδισε και το πέναλτι. Ενώ, από τη μεριά του ο Μεξικανός άσος φαίνεται να είναι ο πιο επιβλητικός παίκτης του πρωταθλήματος.

Δείτε όσα είπε ο Βασίλης Μπορμπόκης:


Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X