Μίλαν: «Ναυάγιο» στις διαπραγματεύσεις για την ανανέωση του Λεάο

Πάολο Μαλντίνι: «Ο Λεάο θέλει να μείνει»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σύμφωνα με την «Gazzetta dello Sport», υπήρξε διαφωνία στις συζητήσεις του Ραφαέλ Λεάο με την Μίλαν για την ανανέωση της συνεργασίας τους εξαιτίας της επιθυμίας του παίκτη να μειωθεί στο μισό η ρήτρα του.

Ο Πορτογάλος εξτρέμ δεν έμεινε ικανοποιημένος από την μη υποχώρηση των «Ροσονέρι» στο θέμα της ρήτρας του συμβολαίου του, αφού εκείνος ήθελε η υπάρχουσα των 150 εκατ. ευρώ να πάει περίπου στα μισά, δηλαδή στα 70 άντε 80 εκατ., κάτι που δεν ήθελαν με τίποτα οι άνθρωποι της ομάδας του Μιλάνου.

Κάπως έτσι υπήρξε διακοπή των συζητήσεων ανάμεσα στον Ραφαέλ Λεάο και την Μίλαν εξαιτίας της στάσης των δύο πλευρών στο θέμα αυτό με αποτέλεσμα να μην επιτυγχάνεται ποτέ συμφωνία μέχρι το 2027 για την οποία εργαζόντουσαν οι δύο πλευρές.

Η διοίκηση των «Ροσονέρι» δεν θέλει καν να συζητήσει το ενδεχόμενο μείωσης της ρήτρας, ο Λεάο το ίδιο από την δική του πλευρά κι έτσι οι διαπραγματεύσεις έχουν φτάσει σ’ ένα τέλμα από το οποίο δύκσολα θα ξεφύγουν αν κάποια από τις δύο πλευρές δεν κάνει πίσω στα «θέλω» της.

Ο 23χρονος Πορτογάλος εξτρέμ έχει συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2024 ενώ φέτος έχει πραγματοποιήσει 27 συμμετοχές έχοντας εννέα γκολ και εννέα ασίστ σε περισσότερα από 2.000 αγωνιστικά λεπτά.

ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)http://ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X