Ετοιμαστείτε για μεγάλες... ομορφιές - Ο (φουλ Ολυμπιακός) Αγραβάνης στον Παναθηναϊκό!

Ετοιμαστείτε για μεγάλες... ομορφιές - Ο (φουλ Ολυμπιακός) Αγραβάνης στον Παναθηναϊκό!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Παίκτης του Παναθηναϊκού θα πρέπει να θεωρείται ο Δημήτρης Αγραβάνης καθώς οι «πράσινοι» ήρθαν σε συμφωνία με το Περιστέρι και ο παίκτης υπογράφει συμβόλαιο ως το καλοκαίρι για να βοηθήσει άμεσα, με οψιόν του «τριφυλλιού».

Ο Έλληνας πάουερ φόργουορντ αναμένεται να αποτελέσει άμεσα παίκτη των «πρασίνων» για τη θέση στη ρακέτα. Βέβαια δεσμεύεται με συμβόλαιο με το Περιστέρι bwin αλλά η διοίκηση του Παναθηναϊκού προχωράει στην αγορά του, αν και δεν υπάρχει συγκεκριμένο buy-out προκειμένου να αποδεσμευτεί. Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, ο παίκτης θα αποχωρήσει από την ομάδα των δυτικών προαστίων και στη συνέχεια θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στους «πράσινους» προκειμένου να τεθεί άμεσα στην διάθεση του Ντέγιαν Ράντονιτς.

Κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν και δη στα ματς της Basket League, ο Αγραβάνης έχει κατά μέσο όρο 10.8 πόντους, 5.1 ριμπάουντ και 2.3 ασίστ κατά μέσο όρο, σουτάροντας με 50% στα δίποντα, 27% στα τρίποντα και 69% στις βολές. Αντίστοιχα στα παιχνίδια του BCL, ο Έλληνας διεθνής φόργουορντ είχε 11 πόντους σε κάθε ματς και 4.5 ριμπάουντ.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X