Θεσσαλονίκη: Κλέφτες τρέχουν με το χρηματοκιβώτιο και ψεκάζουν τον φύλακα (VIDEO)

Θεσσαλονίκη: Κλέφτες τρέχουν με το χρηματοκιβώτιο και ψεκάζουν τον φύλακα (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ένα απίστευτο video έχει έρθει στην δημοσιότητα τις τελευταίες ώρες, σχετικά με την συμμορία κλεφτών που είχε ρημάξει κυριολεκτικά την Θεσσαλονίκη το τελευταίο διάστημα.

Σε αυτό λοιπόν διακρίνονται οι Ρομά, μόλις έχουν κλέψει ένα χρηματοκιβώτιο από μία επιχείρηση και τρέχουν να απομακρυνθούν από το σημείο, κουβαλόντας τον στον ώμο.
Μάλιστα, προκειμένου να αποφύγουν τον φύλακα που τους κυνηγάει, τον ψεκάζουν με πυροσβεστήρα όπως μπορείτε να δείτε.

Τα τέσσερα μέλη της συμμορίας είχαν σχέδιο και ήταν γρήγοροι, ωστόσο οι αστυνομικοί του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ιδιοκτησίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας στη Θεσσαλονίκη αποδείχτηκαν πιο έξυπνοι και τους τσάκωσαν.


Σύμφωνα με πληροφορίες, ξεκίνησαν τα «χτυπήματά» τους στις 18 Νοεμβρίου του 2021. Σε λιγότερο από δύο εβδομάδες έκαναν δύο διαρρήξεις και δύο ληστείες. Διέρρηξαν δύο επιχειρήσεις βάμβακος στην περιοχή της Αλεξάνδρειας Ημαθίας και στην περιοχή της Χαλκηδόνας από τις οποίες αφαίρεσαν χρηματοκιβώτια με λεία 200.000 ευρώ περίπου.

Λίγες ημέρες μετά λήστεψαν πρακτορείο τυχερών παιχνιδιών και πήραν χρηματοκιβώτιο με 25.000 ευρώ. Τελευταίο τους χτύπημα ήταν στο εμπορικό κέντρο με τη συνολική λεία των ληστών να φτάνει των 228.000 ευρώ από διαρρήξεις και ληστείες.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X