Δικαιολογημένα σε πανικό... Τη δουλειά της η ΑΕΚ!

Δικαιολογημένα σε πανικό... Τη δουλειά της η ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Ο Γιώργος Τσακίρης καταλαβαίνει σε απόλυτο βαθμό τις αντιδράσεις Ολυμπιακού, Άρη με τις φιλικές (sic) μεταξύ τους σχέσεις και εστιάζει στην υποχρέωση της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με την ολοκλήρωση κάθε αγωνιστικής, ειδικά από το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και μετά, είναι ξεκάθαρο σε όλους τι συμβαίνει έπειτα από κάθε ματς της ΑΕΚ. Για την ακρίβεια,με την ολοκλήρωση κάθε στροφής του πρωταθλήματος πλέον, παρατηρείται το ίδιο φαινόμενο: αντίδραση παντοιοτρόπως από τους βασικούς αντιπάλους σε βάρος της Ένωσης και της επικράτησής της και προσπάθεια απαξίωση αυτής και στοχοποίησης διαιτητικών αποφάσεων!

Γίνεται σε κάθε αγωνιστική μετά την αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό, αλλά και σε εκείνη φυσικά, αφού και στο νικηφόρο ντέρμπι της ΑΕΚ με τους πράσινους στης Φιλαδέλφειας τα μέρη επιχειρήθηκε να αμαυρωθεί η νίκη (ελέω κροτίδας) και με σκοπό. Στοχοποιημένη επίθεση από τον Ολυμπιακό, είτε με την ανοχή, είτε με τη σιωπή, είτε με τη… στήριξη (μέσω media), των Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ. Για τον Άρη ας μη το σχολιάσω διότι νομίζω ότι κοροϊδεύουμε τον εαυτό μας να ασχοληθούμε σοβαρά με οποιαδήποτε ανακοίνωση, γραμμή, θέση, της συγκεκριμένης ομάδας.

Προσωπικά καταλαβαίνω απόλυτα, όχι μόνο τι ακριβώς συμβαίνει (αυτό δα έλειπε, δεν ανακάλυψα την Αμερική), αλλά κυρίως και το γιατί… Είναι πασιφανές πως δεν βολεύει η ΑΕΚ να διεκδικεί τον τίτλο του πρωταθλήματος και μάλιστα να είναι ξεκάθαρο πως εδώ και πολύ καιρό (ακόμη και στο -8) έμοιαζε η ομάδα που θα είναι το φαβορί. Αυτό δηλαδή που αναγνωρίζεται από όλους με την εικόνα της και τα αποτελέσματά της σε όλα τα ματς έως σήμερα, τα μεγάλα και εκείνα που πάνε να στραβώσουν!

Δείχνει τον πανικό στον οποίο βρίσκονται, τον φόβο που τους διακρίνει, την πίεση που δεν μπορούν να διαχειριστούν και προσπαθούν με άλλα μέσα, απαξιώνοντας τον καλύτερο! Είναι δικαιολογημένο να συμβαίνει όλο αυτό. Εδώ προσπάθησαν να πουν για την Νίκαια και έψαξαν εύνοια της ΑΕΚ σε ματς που στο 9′ δεν δίνεται καθαρό πέναλτι στην ομάδα του Ματίας Αλμέιδα όπου θα της έδινε σε μεγάλο βαθμό προβάδισμα νίκης από νωρίς και θα χαλούσε το σχέδιο και το μυαλό του αντιπάλου. Αναφέρομαι στη φάση της ανατροπής του Ρότα που όλοι αναγνώρισαν σαν πέναλτι, αλλά κανείς δεν την ανέφερε, την προσπέρασε και στο τέλος επιχειρήθηκε (ανεπιτυχώς) να βγει και ευνοημένοι…

Θα εντείνουν την επίθεση στην ΑΕΚ εκτός γηπέδου…

Το ίδιο και σε μεγαλύτερο βαθμό ζούμε με την ολοκλήρωση του αγώνα της ΑΕΚ με αντίπαλο τον Άρη. Όλως… τυχαίως επιχειρήθηκε ξανά σε ματς που ο αντίπαλος δεν μπορούσε να ανταποκριθεί να απαξιωθεί η επικράτηση της ομάδας του Αλμέιδα. Τι κι αν ο Άρης έπρεπε να παίζει με δέκα από το 20′ και να είχε αποβληθεί ο Φαμπιάνο, σχολίασαν τη φάση στο 51′ που είναι και οφσάιντ, για να δουν πέναλτι στον άσο του Άρη από τον Γιώργο Αθανασιάδη, ο οποίος παρεμπιπτόντως προσπαθεί και τελικά παίζει πρώτα την μπάλα και χωρίς ο αντίπαλος να τη διεκδικεί!

Ωστόσο εδώ να ξεκαθαρίσω ότι μπορώ να ακούσω την αντίθετη άποψη, να τη σεβαστώ (για αυτό και με βρίσκει αντίθετο η αντίδραση της ΑΕΚ στην γνώμη του Κατσουρανη που δεν έχει σκοπό και δεν εξυπηρετεί συμφέροντα ανταγωνιστών μας σε Μέσα τους), αλλά όχι να μου την επιβάλλει κανείς. Ειδικά όπως επιχείρησαν να το κάνουν τα κανάλια και πιο συγκεκριμένα οι εκπομπές σε κανάλια ιδιοκτησίας των αφεντικών του Ολυμπιακού (κατά κύριο λόγο) και του ΠΑΟΚ (πολύ πιο light). Βέβαια στην ομάδα της Τούμπας έχουν βάλει μπροστά και τον Λουτσέσκου ο οποίος βλέπει εφιάλτες και συνεχίζει να αναφέρεται στην ΑΕΚ και στο 2018… Δικαιολογημένα σε πανικό... Τη δουλειά της η ΑΕΚ!

Αυτή είναι όμως η κατάσταση και θα συνεχιστεί. Δεν πείθουν ούτε τον εαυτό τους και γι αυτό δεν λαμβάνεται σοβαρά υπόψη από τον κόσμο όλων των ομάδων, πλην εκείνους με περιορισμένη δυνατότητα αντίληψης, οπότε η ΑΕΚ πάει παρακάτω. Και αυτό πρέπει να ισχύσει σε όλους εντός κιτρινόμαυρου στρατόπεδου. Η ομάδα απλά πρέπει να συνεχίσει να κάνει τη δουλειά της μέσα στον αγωνιστικό χώρο και να ανταποκρίνεται νικηφόρα στα παιχνίδια της. Οι ανταγωνιστές της είναι δεδομένο πως θα συνεχίσουν και θα εντείνουν την προσπάθεια να την πλήξουν με κάθε τρόπο εκτός αγωνιστικών χώρων (αφού εντός δεν τα καταφέρνουν ξεκάθαρα).

Είναι ξεκάθαρο και δεν επιδέχεται αμφισβήτησης ότι η ΑΕΚ δεν είναι ευνοημένη και ότι έχει κερδίσει το έχει κάνει μέσα στο χορτάρι. Είναι σε κατάσταση που αποδεικνύει πως θα πάει έως το τέλος για να διεκδικήσει και τους δυο τίτλους, άλλωστε στο Κύπελλο είναι ήδη στα ημιτελικά και στο πρωτάθλημα -αν και έχουμε δρόμο ακόμη- δεδομένα πρωταγωνιστεί και βρίσκεται ήδη στην κορυφή της βαθμολογίας!

Δικαιολογημένα σε πανικό... Τη δουλειά της η ΑΕΚ!

Υγ: Δεν ήταν τελικά για μόλις 24 ώρες όπως προέβλεπε σατυρική εκπομπή μεγάλου καναλιού… Η ΑΕΚ είναι στην κορυφή και ο Ματίας Αλμέιδα και οι ποδοσφαιριστές του, όλος ο οργανισμός, έχει να δουλέψει σωστά για να το διαχειριστεί με αποτελεσματικότητα. Αποδείχθηκε σχετικά εύκολο και εφικτό να βρεθούμε στην πρώτη θέση, ήταν δεδομένο πως ήταν θέμα χρόνου, όμως το ζήτημα είναι να καθιερωθεί σε αυτή και από δω και πέρα να εκμεταλλευτεί το γεγονός και να αυξήσει και άλλα τη διαφορά της. Πρέπει να περάσει από το Περιστέρι και να βγει κερδισμένη στο ματς της Τούμπας (ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός) για να ανοίξει την ψαλίδα από έναν από τους τρεις που είναι κάτω της…

Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X