Ντέμης: «Δεν γινόταν ο Αθανασιάδης να πηδήξει διαφορετικά - Πάει με φυσιολογικό τρόπο να διώξει την μπάλα και μετά βρίσκει τον αντίπαλο»

Ντέμης: «Εδώ οι άλλοι έλεγαν, "κρατάτε γερά" και η διοίκηση του ΠΑΟΚ τίποτε - Στην ΑΕΚ ήμουν εγώ ο ρουφιάνος» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

«Δεν γινόταν ο Αθανασιάδης να πηδήξει διαφορετικά», είπε ο Ντέμης για τη φάση του πέναλτι που ζητεί ο Άρης στο ματς με την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Ντέμης Νικολαΐδης σχολίασε στο Monday FC της ΝΟVA τη φάση του Αθανασιάδη, όπου ο Άρη ζητεί πέναλτι εις βάρος της ΑΕΚ.

Ο Ντέμης θεωρεί ότι δεν είναι παράβαση παρότι ο κανονισμός δεν είναι άσπρο η μαύρο δηλαδή είναι ή δεν είναι πέναλτι αυτό, ενώ θεωρεί φυσιολογικό το παίξιμο του Αθανασιάδη.

«Δεν γινόταν ο Αθανασιάδης να πηδήξει διαφορετικά, πάει με φυσιολογικό τρόπο να διώξει την μπάλα και μετά βρίσκει τον αντίπαλο», είπε χαρακτηριστικά.

«Ο κανονισμός δεν λέει ότι αν βρεις την μπάλα πρώτα δεν υπάρχει πέναλτι, αλλά δεν είναι τόσο ξεκάθαρος με όσα αναφέρει. Ίσως θα έπρεπε να γίνει πιο σαφής για τέτοιες περιπτώσεις», τόνισε, ενώ πρόσθεσε πως ακόμη και διαιτητές με τους οποίους επικοινώνησε η εκπομπή του (και θέλησαν να διατηρήσουν την ανωνυμία τους) είχαν διφορούμενες απόψεις για τη φάση.

Όσο για το ματς με τον Άρη, χαρακτήρισε πρόσωπο του αγώνα τον Σέρχιο Αραούχο, που κέρδισε το πέναλτι για το 1-0 και έδωσε τις ασίστ για τα άλλα δύο γκολ της ΑΕΚ, τονίζοντας πως θυσιάζεται για την ομάδα. Ειδική μνεία έκανε και στην εμφάνιση των Γιόνσον και Πινέδα.

«Ο Κατσουράνης δεν είναι εχθρός της ΑΕΚ»

Ταυτόχρονα ο Ντέμης Νικολαΐδης αναφέρθηκε και στο θέμα που προέκυψε ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον Κώστα Κατσουράνη.

«Ο Κατσουράνης δεν είναι εχθρός της ΑΕΚ ούτε μέρος της προπαγάνδας. Είπε την άποψη του απλά. Ας αφήσουμε να λένε την γνώμη τους. Αν είναι δυνατόν να είναι ο Κατσουράνης όσα λέει η ΑΕΚ…», επισήμανε.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X