Κουρμπέλης: «Εγώ είμαι υπεύθυνος για την αποψινή ήττα του Παναθηναϊκού»

Καταρρέει και το «πράσινο παραμύθι», νέα ήττα (1-0) του ΠΑΟ από τον Αστέρα στην Τρίπολη!
Photo Credits: INTIME

Ανέλαβε την ευθύνη της ήττας στην Τρίπολη από τον Αστέρα ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Κουρμπέλης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

O Δημήτρης Κουρμπέλης μετά την αποβολή του στη Τρίπολη δήλωσε πως εκείνος ευθύνεται για την ήττα του «τριφυλλιού» από τον Αστέρα.

Μιλώντας στη κάμερα της Novasports ο Δημήτρης Κουρμπέλης είπε:

«Εγώ δεν μπορώ να μιλήσω ποδοσφαιρικά. Άφησα την ομάδα μου με δέκα παίκτες και είμαι ο υπεύθυνος για την ήττα. Δέχομαι όποια κριτική και τα πάντα για το αποψινό παιχνίδι».

Για την κακή εικόνα του Παναθηναϊκού στο δεύτερο γύρο: «Η ομάδα δεν περνάει και το καλύτερο της φεγγάρι. Έτσι είναι το ποδόσφαιρο, σου γυρίζει και η τύχη και τα πάντα. Έχει μεγάλη διαφορά το πως έχουμε χάσει τα παιχνίδια. Πρέπει να σηκώσουμε το κεφάλι. Αν το χαμηλώσουμε δεν έχουμε να κερδίσουμε κάτι, γιατί είναι μακρύς ο δρόμος ακόμα».

Για τη πίεση: «Πίεση είχαμε από την αρχή. Πρέπει να νικάμε κάθε παιχνίδι. Ξέραμε ότι θα έχουμε πίεση. Δεν είναι εύκολο να είσαι πρώτος. Κάποια παιχνίδια δεν μας πήγαν. Σήμερα ήμουν εγώ υπεύθυνος για την ήττα, πάντα κάνω κριτική στον εαυτό μου αλλά τώρα πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι και να δείξουμε πόσο δυνατοί είμαστε».

Για τις μεταγραφές: «Τα παιδιά θα βοηθήσουν γιατί είναι παίκτες που έχουν παίξει σε υψηλό επίπεδο».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X