Βίκτωρ Βερνίκος: Ο 16χρονος που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision – Ο νεότερος υποψήφιος στην ιστορία του θεσμού (ΦΩΤΟ & VIDEO)

Βίκτωρ Βερνίκος: Ο 16χρονος που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη Eurovision – Ο νεότερος υποψήφιος στην ιστορία του θεσμού (ΦΩΤΟ & VIDEO)

Ποιος είναι ο Βίκτορας Βερνίκος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ελληνική συμμετοχή στον διαγωνισμό της Eurovision 2023 «κλείδωσε». Στο Λίβερπουλ θα μας εκπροσωπήσει ο νεότερος στα χρονικά εκπρόσωπος, ο Βίκτωρ Βερνίκος. Είναι μόλις 16 ετών, ενώ το τραγούδι του «What They Say» είναι δική του σύνθεση. Η αποκάλυψη έγινε στο κεντρικό δελτίο της ΕΡΤ και στο ερώτημα «εάν το περίμενε», απάντησε ότι πίστευε ότι το τραγούδι του θα πάει καλά.

Ο Victor Vernicos, όπως είναι το καλλιτεχνικό του όνομα γεννήθηκε στην Αθήνα, ξεκίνησε μαθήματα πιάνου σε ηλικία μόλις τεσσάρων ετών, μαθήματα Φωνητικής στα οκτώ και μαθήματα κιθάρας στα δέκα του χρόνια. Στα έντεκα άρχισε να γράφει τα πρώτα δικά του τραγούδια, ενώ εδώ και δύο χρόνια επιμελείται και την παραγωγή της δικής του μουσικής, παρακολουθώντας μαθήματα Μουσικής Τεχνολογίας.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X