ΑΕΚ: Προπόνηση στην Πόλη παρουσία Αγγελόπουλου - Αμφίβολος ο Φρέιζιερ

ΑΕΚ: Προπόνηση στην Πόλη παρουσία Αγγελόπουλου - Αμφίβολος ο Φρέιζιερ
Photo Credits: INTIME

Προπονήθηκε στην Πόλη η ΑΕΚ παρουσία Αγγελόπουλου, την τελευταία στιγμή κρίνεται του Φρέιζερ που είναι αμφίβολος

Η ΑΕΚ προπονήθηκε στο «Sinan Erdem» της Πόλης παρουσία του Μάκη Αγγελόπουλου ενόψει του αγώνα κόντρα στην Γαλατασαράι για τη φάση των 16 του BCL (31/01, 19:30), με την συμμετοχή του Τιμ Φρέιζερ να κρίνεται την τελευταία στιγμή.

Σε ρυθμούς Γαλατασαράι κινείται η ΑΕΚ, η οποία έχει στρέψει όλη την προσοχή της στην εκτός έδρας αναμέτρηση με την ομάδα του Ανδρέα Πιστιόλη. Η Ένωση θέλει να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό με το παιχνίδι του Σαββάτου, κόντρα στο Περιστέρι και να διατηρήσει την καλή αγωνιστική εικόνα της.

Στην Πόλη η Ένωση ταξίδεψε με τον Τιμ Φρέιζερ στην αποστολή. Ο Αμερικανός γκαρντ δεν είχε αγωνιστεί στα 3 τελευταία παιχνίδια της ομάδας του, λόγω τραυματισμού στο πόδι, όμως τις τελευταίες μέρες παρουσιάζει βελτίωση η κατάστασή του. Παρ’ όλα αυτά δεν βρίσκεται στο 100% ακόμα και έτσι η συμμετοχή του στην αναμέτρηση της Τρίτης θα κριθεί την τελευταία στιγμή.

Από εκεί και πέρα, Αλεξάντερ Μάντσεν και Δημήτρης Μαυροειδής δεν ταξίδεψαν με την υπόλοιπη ομάδα, έχοντας μείνει στην Αθήνα.

Η Ένωση ωστόσο δεν είναι μόνη, καθώς ο Μάκης Αγγελόπουλος βρίσκεται στην Κωνσταντινούπολη, παρακολούθησε δια ζώσης την προπόνηση της Δευτέρας και θα βρίσκεται στο πλευρό της ομάδας του για την αναμέτρηση της 2ης αγωνιστικής της φάσης των 16 του BCL. Όπως στην Ιταλία αλλά και στην Γερμανία, ο πρόεδρος της ΑΕΚ είναι πάντα δίπλα στην προσπάθεια των παικτών του Ηλία Καντζούρη.

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X