Η φαρσοκωμωδία του Mega κατέρρευσε εκ των... έσω - Ηθοποιός από τη «Γη της ελιάς» ξεφτίλισε Σπάθα και σία (VIDEO)

Η φαρσοκωμωδία του Mega κατέρρευσε εκ των... έσω - Ηθοποιός από τη «Γη της ελιάς» ξεφτίλισε Σπάθα και σία (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ηθοποιός από τη «Γη της ελιάς» ξεφτίλισε Σπάθα και σία

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τι χουνέρι έπαθαν στο Mega με τη φαρσοκωμωδία να καταρρέει εκ των… έσω με την ηθοποιό της «Γη της Ελιάς», Αντιγόνη Κουλουκάκου να ξεφτιλίζει Σπάθα και σία για τη φάση του Αθανασιάδη στο ματς της ΑΕΚ με τον Άρη.

Συγκεκριμένα, την ώρα που ο Ηλίας Σπάθας ανέλυε στην εκπομπή του MEGA «Σούπερ Μπάλα» με πάθος το πέναλτι που δεν έδωσε ο Γκοντίνιο στο ματς της ΑΕΚ με τον Άρη, έκανε … το λάθος να δώσει πάσα στην «Ιουλία» του γνωστού σίριαλ, λέγοντα: «Αυτό που βλέπει εδώ και ο καλεσμένος, η κυρία Αντιγόνη, εδώ πέρα και μας λέει τι γίνεται γιατί δεν δίνει την παράβαση…», βάζοντας με αυτόν τον τρόπο λόγια που ποτέ δεν είπε η κ. Αντιγόνη και η οποία δικαίως πήρε τον λόγο και αντιπαρήλθε εκφράζοντας ξεκάθαρη άποψη και δείχνοντας χωρίς να γνωρίζει από τους κανονισμούς πως μπορεί να εκτιμήσει καλύτερα μια επίμαχη φάση.

«Θέλω να δώσω μια διαφορετική διάσταση με τα μάτια ενός ανθρώπου που δεν ξέρει τόσο καλά ποδόσφαιρο όπως ξέρετε εσείς. Ίσως επειδή δεν υπάρχει σκοπιμότητα και απλά είναι η φόρα του Αθανασιάδη για να διώξει την μπάλα με τα χέρια του. Δεν υπάρχει πρόθεση. Δηλαδή τα πόδια του που πρέπει να είναι κάτω;», αναρωτήθηκε πολύ σωστά η «Ιουλία» από τη «Γη της Ελιάς».

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X