Γκατσίνοβιτς: «Μένω στην ΑΕΚ, πρέπει οπωσδήποτε να πάρουμε το πρωτάθλημα - Γιατί αποφάσισα να έρθω»

Γκατσίνοβιτς: «Μένω στην ΑΕΚ, πρέπει οπωσδήποτε να πάρουμε το πρωτάθλημα - Γιατί αποφάσισα να έρθω»
Photo Credits: INTIME

Τι δήλωσε ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς για την ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς έδωσε συνέντευξη σε γερμανικό ΜΜΕ και απάντησε με ξεκάθαρο τρόπο στο ενδιαφέρον που υπάρχει γι’ αυτόν από ομάδες της Bundesliga.

Συνέντευξη στη γερμανική ιστοσελίδα SGE4EVER.de παραχώρησε ο Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς, ο οποίος έδωσε τέλος στις φήμες περί αποχώρησής του από την Ενωση.

«Ειλικρινά είμαι πολύ καλά. Εγώ και η οικογένεια μου νιώθουμε πάρα πολύ άνετα στην Αθήνα. Νιώθω εξαιρετικά. Πραγματικά χαίρομαι που μπορώ να παίζω ποδόσφαιρο εδώ και αυτό είναι το πιο σημαντικό» τόνισε αρχικά και σε ερώτηση για το αν θα επιστρέψει άμεσα στην Μπουντεσλίγκα ξεκαθάρισε: «Μένω στην Αθήνα. Πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα».

Για την αποχώρηση του από την Άιντραχτ και το πέρασμα του από την Χόφενχαϊμ είπε: «Ήταν μια εξαιρετικά δύσκολη απόφαση για εμένα. Ήταν πολύ, πολύ συγκινητικά τότε. Ήθελα όμως να φύγω για να παίξω σε μια διαφορετική θέση. Γι’ αυτό επέλεξα την Χόφενχαϊμ. Όπως τότε έπαιζαν με τρεις στην άμυνα και στην ταίριαζε με το στιλ παιχνδιού μου. Για αυτό μπορώ να πω ότι το να πάω στη Χόφενχαϊμ δεν ήταν το σωστό βήμα για εμένα».

Για τα προβλήματα που αντιμετώπισε στην Μπουντεσλίγκα είπε: «Για να είμαι ειλικρινής το μεγαλύτερη πρόβλημα στη θητεία μου στη Γερμανία ήταν η αλλαγή θέσης. Πάντα έπαιζα σε διαφορετικές θέσεις, ποτέ σε μια σταθερά. Όπως είπα το σύστημα με τρεις πίσω δεν είναι το αγαπημένο μου γιατί έτσι δεν μπορώ να παίξω στο αριστερό άκρο. Μπορώ να το κάνω όμως τώρα εδώ γι’ αυτό αποφάσισα να έρθω στην ΑΕΚ. Εδώ μπορώ να παίζω στη θέση μου και από το αριστερό άκρο να συγκλίνω στο κέντρο. Είχα πάει στην Γερμανία ως αριστερό εξτρέμ, αυτό ήξερα στη Σερβία. Επειδή όμως σχεδόν πάντα παίζαμε με τρία στόπερ συχνά έπαιξα οχτάρι, δεκάρι ή εξάρι. Συνέχεια διαφορετικές θέσεις και έτσι ήταν πολύ δύσκολο να έχω σταθερά καλή απόδοση».

Ο δημοσιογράφος ρώτησε τον Γκατσίνοβιτς αν θα ήθελε να επιστρέψει κάποια στιγμή στην Άιντραχτ και αυτό τόνισε: «Είναι μια επιλογή, μια άλλη είναι να επιστρέψω κάποια στιγμή στη Σερβία. Εδώ στην Αθήνα όμως είναι εκπληκτικά».

 

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X