Καλά το πάει με τους «παλαίμαχους» ο Καρυπίδης - Ο Αρης παίρνει τον Χαλίλοβιτς

Καλά το πάει με τους «παλαίμαχους» ο Καρυπίδης - Ο Αρης παίρνει τον Χαλίλοβιτς

Ο Άρης βρίσκεται κοντά στον Άλεν Χαλίλοβιτς της Ριέκα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μεταγραφή ενός ακόμη παίκτη που τον έχει… «ξεχάσει» το ποδόσφαιρο ετοιμάζεται να κάνει ο Άρης, ο οποίος φέρεται να βρίσκεται κοντά στον Άλεν Χαλίλοβιτς.

Σύμφωνα με το «Gazzetta» οι «κίτρινοι» βρίσκονται σε διαδικασία ενίσχυσης της επιθετικής γραμμής τους και προς αυτήν την κατεύθυνση αποτάθηκαν σ’ έναν ποδοσφαιριστή ο οποίος πριν από κάμποσα χρόνια είχε ενταχθεί στα μεγαλύτερα ταλέντα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Ο Άλεν Χαλίλοβιτς είναι εκλεκτός των «κίτρινων» και μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο πλευρές είναι σε προχωρημένες επαφές μαζί του με την προϋπόθεση αποδέσμευσης του παίκτη από τη Ριέκα. Με την κροατική ομάδα έχει συμβόλαιο έως και το καλοκαίρι του 2024 αλλά από τη μέχρι στιγμής συνεργασία καμία από τις δύο πλευρές δεν νιώθει ικανοποιημένοι. Ο 27χρονος παίκτης μετρά 11 συμμετοχές και λιγότερα από 500 αγωνιστικά λεπτά ενώ οι Κροάτες περίμεναν περισσότερα από αυτόν.

Ο Χαλίλοβιτς ήταν ένα από τα… wonder kid του ποδοσφαίρου, ωστόσο δεν κατάφερε να αποδώσει ποτέ τα αναμενόμενα. Το 2014 τον είχε αποκτήσει η Μπαρτσελόνα ωστόσο η αγωνιστική πορεία του Άλεν Χαλίλοβιτς δεν ήταν αντάξια των προσδοκιών υπό την έννοια ότι δεν δικαιολόγησε τις υψηλές απαιτήσεις που υπήρχαν από αυτόν.

Από την Μπαρτσελόνα την απόκτησε το Αμβούργο, με τη φανέλα του Αμβούργου δεν έκανε περισσότερα από επτά παιχνίδια, στη συνέχεια πήγε (δανεικός) στη Λας Πάλμας, για να ακολουθήσει η Μίλαν (σ. σ. τρεις αγώνες) αλλά και η μετακόμιση στην Αγγλία για λογαριασμό των Μπίρμπιγχαμ και Ρέντινγκ. Το περασμένο καλοκαίρι επέστρεψε στην πατρίδα του για λογαριασμό της Ριέκα, ήδη όμως έχει μετανιώσει για την απόφασή του.

 

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ έχασε δικό της Πρωτάθλημα, με δικά της λάθη - Αυτό είναι ευθύνη για το καλοκαίρι» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X