Ο Αραούχο τα κάνει όλα και... συμφέρει - Πρώτος σε ασίστ στο πρωτάθλημα! (VIDEO)

Ο Αραούχο τα κάνει όλα και... συμφέρει - Πρώτος σε ασίστ στο πρωτάθλημα! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο απίστευτος Σέρχιο Αραούχο πηγαίνει ολοταχώς προς ένα σπουδαίο ρεκόρ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Σέρχιο Αραούχο βρήκε έναν… άλλο εαυτό του μέσα από τη δουλειά με τον Ματίας Αλμέιδα και έχει εξελιχθεί σε έναν ποδοσφαιριστή «πολυεργαλείο» που όχι μόνο τα κάνει όλα στο γήπεδο, αλλά και τα κάνει και σε κορυφαίο επίπεδο.

Ο Αργεντινός επιθετικός -τρόπος του λέγειν- διαπρέπει στο νέο ρόλο που του έχει αναθέσει ο Αργεντινός τεχνικός. Μπορεί τα 5 γκολ σε 20 εμφανίσεις στο πρωτάθλημα να μην αποτελούν αξιοζήλευτη επίδοση για έναν παίκτη που ήταν κάποτε η αιχμή του δόρατος στην κιτρινόμαυρη επίθεση, ωστόσο ο «Τσίνο» κάνει ευτυχισμένους συμπαίκτες, προπονητή και κόσμο.


Θαρρείς και είχε διάθεση για… κέρασμα μετά τα προχθεσινά του γενέθλια, ο 31χρονος άσος χάρισε δύο γκολ στη νίκη επί του Άρη (3-0) στην «Αγιά Σοφιά – OPAP Arena»  σερβίροντας το δεύτερο και τρίτο τέρμα της ομάδας του σε Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς και Ορμπελίν Πινέδα. Ενώ φυσικά πήρε και το πέναλτι με το οποίο ο Νόρντιν Άμραμπατ άνοιξε το σκορ.


Πρώτος σε ασιστ στο πρωτάθλημα ο Αραούχο

Ο Αραούχο με αυτές τις δύο ασίστ έφτασε τις επτά στο πρωτάθλημα και είναι πρώτος στη σχετική κατηγορία της Super League. Με έξι ακολουθούν οι Πάολο Φερνάντες (τις πέντε έκανε ως παίκτης του Βόλου και μία-αυτή με το κόρνερ που απέφερε το γκολ του Βίντα με κεφαλιά κόντρα στον Ιωνικό-ως παίκτης της ΑΕΚ) και Ντάνιελ Μαντσίνι. Πέντε έχει ο Νίκλας Ελίασον που επέστρεψε χθες στη δράση μετά από τρίμηνη απουσία.Ο Αραούχο τα κάνει όλα και... συμφέρει - Πρώτος σε ασίστ στο πρωτάθλημα! (VIDEO)

Οι επτά ασίστ του Αργεντινού αποτελούν επίδοση-ρεκόρ στην καριέρα του στη μεγάλη κατηγορία, καθώς την είχε ξεπεράσει μόνο την περίοδο 2014/15, όταν είχε 8 με την Λας Πάλμας αλλά σε πρωτάθλημα 39 αγωνιστικών και στη δεύτερη κατηγορία της Ισπανίας (LaLiga 2). Ο «Τσίνο» είχε φτάσει τις 5 ασίστ με τη Λας Πάλμας την αμέσως επόμενη σεζόν, στην πρώτη κατηγορία της Ισπανίας (LaLiga), αλλά σε 30 αγωνιστικές.


Με την ΑΕΚ είχε 4 ασίστ στο πρωτάθλημα σε 15 ματς τη σεζόν 2016/17, στην πρώτη του θητεία, ενώ στη δεύτερη, τη σεζόν 2017/18 που η «Ένωση» κατέκτησε το πρωτάθλημα, ο Αραούχο είχε 3 ασίστ σε 23 εμφανίσεις στην Super League. Τις δύο προηγούμενες σεζόν του με τα κιτρινόμαυρα είχε μόλις μία (σε 15 ματς το 2019/20) και δύο (σε 27 συμμετοχές το 2021/22) ασίστ αντίστοιχα.

Η Ανάλυση του Άρης-ΑΕΚ 1-2 από τον Άκη Ζήκο | AEK After 22/04/24 (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X