ΑΕΚ - Άρης: Η κριτική των 16 κιτρινόμαυρων

ΑΕΚ - Άρης: Η κριτική των 16 κιτρινόμαυρων
Photo Credits: INTIME

Η κριτική των 16 ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ που έπαιξαν στο ματς με τον Άρη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ έκανε αυτό που έπρεπε και ισοπέδωσε τον Άρη με 3-0. Στο μικροσκόπιο του enwsi.gr, οι 16 κιτρινόμαυροι που έπαιξαν στο ματς στη Νέα Φιλαδέλφεια

Γιώργος Αθανασιάδης: Μπορεί να μην είχε πολλή δουλειά. Όμως στο 68’ κάνει τεράστια απόκρουση σε κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι και κρατάει το προβάδισμα με 1-0 της ΑΕΚ. Εκεί ήταν το σημείο κλειδί για να ξεκινήσει η ΑΕΚ το… πάρτι.

Λάζαρος Ρότα: Πολλή δουλειά από τον διεθνή μπακ από την πλευρά του. Και πολύ καλές συνεργασίες κυρίως με τον Άμραμπατ και κυρίως στο πρώτο ημίχρονο. Θα μπορούσε σε κάποιες περιπτώσεις να έχει κάνει καλύτερες επιλογές στην τελική του προσπάθεια. Όμως σε γενικές γραμμές, βοήθησε πολύ. Με εξαίρεση ένα λάθος που έκανε στο δεύτερο ημίχρονο, έκανε καλό ματς.

Αρόλντ Μουκουντί: Πήρε τις περισσότερες προσωπικές μονομαχίες από τον σέντερ φορ του Άρη. Είχε δυναμισμό και έμπαινε σωστά πάνω στις φάσεις. Ενώ με την μπάλα στα πόδια του ήταν ψύχραιμος και προσεκτικός. Ήταν βράχος στην άμυνα της ΑΕΚ.

Ντομαγκόι Βίντα: Για ακόμα μια φορά η διαχείριση που έκανε στο παιχνίδι με την εμπειρία του, ήταν εντυπωσιακή. Χωρίς να χρειαστεί να βγάλει τόσο πολύ ενέργεια μέσα στο γήπεδο, ήταν εκεί που χρειαζόταν κάθε φορά, για να κάνει αυτό που χρειαζόταν, για να μπορέσει να διαχειριστεί σωστά τις φάσεις του.

Εχσάν Χατζισαφί: Με την μπάλα στα πόδια του και στην συμμετοχή του στην επιθετική λειτουργία της ΑΕΚ, έκανε πολύ καλή δουλειά. Έβγαζε καλές συνεργασίες στην αριστερή πλευρά, είχε και σωστές επιλογές. Αντίθετα στα ανασταλτικά του καθήκοντα, είχε κάποια ζητήματα με χαμένες μονομαχίες.

Νταμιάν Σιμάνσκι: Ο Πολωνός χαφ βοήθησε, ώστε να μπορέσει η ΑΕΚ να πρεσάρει σωστά στην μεσαία γραμμή και να κλέβει μπάλες από τους χαφ του Άρη. Με την μπάλα στα πόδια του έκανε κάποια λάθη και δεν σωστές και γρήγορες επιλογές στις μεταβιβάσεις του.

Γενς Γιόνσον: Πολλή δουλειά και κυρίως σωστή δουλειά στην μεσαία γραμμή της ΑΕΚ και μάλιστα σ’ όλους τους τομείς του παιχνιδιού της ομάδας. Ανασταλτικά ήταν από τους παίκτες που έκλεψαν ίσως το περισσότερες μπάλες. Ενώ και με την μπάλα στα πόδια του, έβρισκε τις περισσότερες φορές την πιο σωστή επιλογή, για να κτιστεί σωστά η επίθεση της ομάδας. Από τους καλύτερους της ΑΕΚ.

Νορντίν Άμραμπατ: Πήρε κατευθείαν την μπάλα στα χέρια του για να εκτελέσει το πέναλτι και σκόραρε. Στο μεγαλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού ταλαιπώρησε πολύ τον αντίπαλο του από την δεξιά πλευρά. Και ειδικά στο πρώτο ημίχρονο. Πήρε μπάλες στα πόδια του και ήταν πολύ κινητικός. Στο δεύτερο ημίχρονο άρχισε να κουράζεται, γι αυτό και αντικαταστάθηκε.

Ορμπελίν Πινέδα: Έχει βγάλει την μπαλιά για το κερδισμένο πέναλτι του Αραούχο. Επίσης έχει κάνει τρομερή κάθετη πάσα στο χαμένο τετ α τετ του Γκαρσία στο πρώτο ημίχρονο. Και φυσικά βάζει το κερασάκι στην τούρτα με γκολ στο 3-0.  Γενικώς με την μπάλα στα πόδια του αναστάτωνε συνεχώς την άμυνα του Άρη. Ενώ χωρίς την μπάλα, έτρεχε και πίεζε ακατάπαυστα. Άλλωστε έκανε και ο ίδιος πολλά κλεψίματα σε μπάλες.

Σέρχιο Αραούχο: Ακόμα ένα ματς στο οποίο ο αρχηγός της ΑΕΚ έκανε τα πάντα μέσα στο γήπεδο. Κέρδισε το πέναλτι για το 1-0. Έδωσε δυο ασίστ και η μια ήταν πάρε -βάλε. Έκλεψε πολλές μπάλες πιέζοντας και «πνίγοντας» τον αντίπαλο. Ενώ και με την μπάλα στα πόδια του, είχε εξαιρετικές συνεργασίες. Μακράν ο κορυφαίος της ΑΕΚ στο ματς.

Λιβάι Γκαρσία: Προσπαθούσε συνεχώς να τραβήξει τους αντίπαλους στόπερ μακριά από την περιοχή για να εκμεταλλευτεί την ταχύτητα του. Όσες φορές το έκανε, άνοιξε σωστά την επίθεση της ΑΕΚ ή κέρδισε φάουλ. Έχασε μια μεγάλη ευκαιρία στο πρώτο ημίχρονο.

Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς: Από την ώρα που μπήκε στο γήπεδο, η ΑΕΚ πάτησε γκάζι και εξαφανίστηκε. Και φυσικά πέτυχε και ένα πολύ όμορφο γκολ, με το οποίο κλείδωσε η Ένωση τη νίκη. Όμως το πιο σημαντικό απ’ όλα ήταν το πόσο μεγάλη ενέργεια έδωσε από την αριστερή πλευρά της ΑΕΚ.

Νίκλας Ελίασον: Με το που μπήκε στο γήπεδο, έβγαλε μια σέντρα έτοιμο γκολ για τον Αραούχο, που ήταν λίγα εκατοστά εκτεθειμένος. Όμως όσο διάστημα αγωνίστηκε, έκανε τρομερά πράγματα από την δεξιά πλευρά. Σαν να μην έχει λείψει ούτε μέρα, παρότι ήταν το πρώτο του ματς μετά από τρεις μήνες.

Τζιμπρίλ Σιντιμπέ: Μπήκε αλλαγή και έπαιξε ως αριστερό μπακ. Προφανώς λόγω κόπωσης και κάρτα του Χατζισαφί. Ο Σιντιμπέ ήταν πολύ καλός και αποτελεσματικός με την μπάλα στα πόδια. Έχασε μια φάση στα ανασταλτικά του καθήκοντα.

Πέτρος Μάνταλος: Έπαιξε ως δεύτερος αμυντικός μέσος δίπλα στον Πινέδα και ως εκ τούτου έπρεπε να προσέχει πολύ και τα ανασταλτικά του καθήκοντα. Το έκανε σωστά, ενώ προσπάθησε και με την μπάλα στα πόδια να απλώσει τις επιθέσεις της ΑΕΚ.

Στίβεν Τσούμπερ: Ο Ελβετός έπαιξε ξανά στον άξονα και μπήκε στο γήπεδο πολύ κεφάτος. Πήρε προσπάθειες πάνω του και είχε θετική παρουσία στο διάστημα που αγωνίστηκε.

ENWSI TV: ΟΛΟ το ΑΕΚ talk για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό με Καζαντζόγλου και Λούπο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X