Σκληρό ντου της ΑΕΚ σε Αρη, Ολυμπιακό και Κουτσιαύτη: «Όσο και να ψάχνουν δεν θα βρουν εύνοια της ΑΕΚ - Μόνο ενδιαφέρον αν γράφτηκε η ανακοίνωση στη Βόρεια Ελλάδα ή κάπου εδώ κοντά»

Σκληρό ντου της ΑΕΚ σε Αρη, Ολυμπιακό και Κουτσιαύτη: «Όσο και να ψάχνουν δεν θα βρουν εύνοια της ΑΕΚ - Μόνο ενδιαφέρον αν γράφτηκε η ανακοίνωση στη Βόρεια Ελλάδα ή κάπου εδώ κοντά»
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ απάντησε όπως έπρεπε σε Άρη, Ολυμπιακό αλλά και τον Αριστομένη Κουτσιαύτη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Άμεση ήταν η απάντηση της ΑΕΚ σε όσα παράλογα ακούστηκαν από τον Άρη αλλά και τον Αριστομένη Κουτσιαύτη για τη διαιτησία στο ματς με τον Άρη στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Για τον πρώην διαιτητή και νυν τηλεκριτικό του OPEN, ο οποίος ανακάλυψε πέναλτι του Αθανασιάδη στον Φαμπιάνο, η θέση της ΑΕΚ είναι πως «υπάρχει απορία για το πως ήταν διαιτητής σε αγώνες της Super League μέχρι πριν από λίγο καιρό, έχοντας τόσο ελλιπή κατάρτιση για τους κανονισμούς».

Όσο για την ανακοίνωση του Άρη που καταφέρεται εναντίον των Μπένετ και Αυγενάκη για τον Πορτογάλο διαιτητή του αγώνα με την ΑΕΚ η θέση της Ένωσης είναι πως «όσο και να ζορίζονται και να ψάχνουν να βρουν φάσεις για να μιλήσουν για ίχνος εύνοιας στην ΑΕΚ, δεν θα τα καταφέρουν γιατί υπάρχει πάντα η πραγματικότητα και η εικόνα που δεν αφήνει κανένα περιθώριο. Το μόνο που έχει ενδιαφέρον είναι αν η ανακοίνωση εκδόθηκε στην Βόρεια Ελλάδα ή εδώ γύρω».

ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)http://ΑΕΚ Cult Stories #6: Ο εφιάλτης Νατσούρα και οι στιγμές που θα αλλάζαμε – Το νέο Podcast του enwsi.gr (AUDIO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X