Αλμέιδα για μεταγραφές: «Είμαστε καλά όπως είμαστε - Έχω 2-3 παίκτες σε κάθε θέση»

Αλμέιδα για μεταγραφές: «Είμαστε καλά όπως είμαστε - Έχω 2-3 παίκτες σε κάθε θέση»
Photo Credits: INTIME

Όσα δήλωσε ο Ματίας Αλμέιδα στη συνέντευξη Τύπου μετά τη νίκη της ΑΕΚ επί του Άρη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ πάτησε με 3-0 τον Άρη στη Νέα Φιλαδέλφεια με τον Ματίας Αλμέιδα στη συνέντευξη Τύπου να δηλώνει ικανοποιημένος από το ρόστερ καθώς έχει 2-3 παίκτες διαθέσιμους για κάθε θέση.

Ο Ματίας Αλμέιδα ρωτήθηκε στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς με τον Αρη αν περιμένει κάτι μεταγραφικά ως το τέλος του Ιανουαρίου: «Έχουμε ένα καλό ρόστερ. Και είμαστε καλά όπως είμαστε. Αυτή η ομάδα είναι καλά. Ο ανταγωνισμός είναι καλά.

Εχω δύο και τρεις παίκτες σε κάθε θέση. Κάθε φορά που γίνεται προσπάθεια ενίσχυσης θα πρέπει να γίνεται με κάτι σημαντικό. Το σημαντικό το έχουμε ήδη. Είμαι ήρεμος σε αυτό το κομμάτι. Είμαι ευτυχισμένος. Επιθυμώ και ζητάω από τον Θεό να συνεχίσουμε όπως είμαστε».

Για την ΑΕΚ που βρέθηκε απόψε στην κορυφή και τι σημαίνει για την ψυχολογία της, αλλά και πιθανό άγχος; «Δεν πιστεύω κάτι τέτοιο. Εχουμε ακόμα πολύ δρόμο μπροστά μας. Οσοι είμαστε τώρα στις πρώτες θέσεις θα έχουμε παιχνίδια μεταξύ μας. Εχω μία θεωρία: Την ενέργεια που έχουμε θα πρέπει να την ξοδεύουμε στα δικά μας πράγματα, χωρίς να περιμένουμε πολύ αυτά που κάνουν οι υπόλοιποι. Θεωρώ θα ήταν πολύ μεγάλο λάθος να βλέπουμε τι κάνουν όλοι οι υπόλοιποι και όχι τι κάνουμε εμείς».

Για την επιστροφή των Ελίασον και Γκατσίνοβιτς; «Με κάνει ευτυχισμένο η επιστροφή και των δυο. Πρώτα απ’ όλα είμαι χαρούμενος γιατί είναι πολύ καλοί επαγγελματίες και συμπαίκτες. Στο αγωνιστικό κομμάτι τα παιδιά θα αποκτούν περισσότερο ρυθμό. Επέστρεψαν δυο παίκτες που οι συμπαίκτες τους τους αγαπούν. Οι συμπαίκτες τους είναι χαρούμενοι που επέστρεψαν. Αυτό είναι το σύνολο. Αυτό είναι το γκρουπ που θέλουμε. Αυτή η Ένωση που υπάρχει. Στο αγωνιστικό θα δώσουν πολλά. Η επιστροφή τους θα δώσει… συναγερμό και μία ετοιμότητα στους υπόλοιπους. Αυτό είναι υγιής ανταγωνισμός και να δώσουν όλοι τον καλύτερο τους εαυτό. Το δύσκολο θα είναι για μένα ποιον θα επιλέξω».

Για το τρίτο γκολ της ΑΕΚ που ο Αραούχο έδωσε έτοιμο γκολ στον Πινέδα, ενώ θα μπορούσε να σκοράρει ο ίδιος, σε μία κίνηση που δείχνει το κλίμα στην ΑΕΚ… «Ανταποκρίνεται πλήρως όταν μιλάμε ως σύνολο σε αυτό που θέλουμε. Δεν υπάρχει εγωισμός. Είναι μια ενέργεια ταπεινότητας. Εγώ την απολαμβάνω και τους συγχαίρω. Μακάρι να συνεχίσουμε έτσι με αυτή εδώ την νοοτροπία».

Αν υπήρχαν νεκρά διαστήματα στο παιχνίδι της ΑΕΚ μετά το 1-0; «Ναι, συμφωνώ. Το παιχνίδι ξεκίνησε με έναν τρόπο που ο αντίπαλος μέσω της κινητικότητας που έδειξαν άρχισαν να έχουν λίγο παραπάνω τον έλεγχο του παιχνιδιού. Αυτά τα λεπτά έφτασαν στα ¾ του γηπέδου. Αλλα εμείς όταν ανακτούσαμε τη μπάλα τη χάναμε γρήγορα. Επρεπε να ήμασταν πιο ήρεμοι, να δείξουμε μεγαλύτερη υπομονή. Στα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου κάναμε αλλαγές και βελτιωθήκαμε. Παίζαμε βέβαια και απέναντι σε έναν καλό αντίπαλο. Ξέρει τι θέλει. Εχει καλή ιδέα στο παιχνίδι του. Δεν περιμέναμε εύκολο παιχνίδι».

AEK Basket Queen by Betsson: Η επικαιρότητα της ΑΕΚ με καλεσμένο τον Μ. Γκέκο
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X