Ελίασον: «Μοναδική η στήριξη των οπαδών της ΑΕΚ - Μου έδωσαν κίνητρο να δουλέψω σκληρά για να επιστρέψω» (VIDEO)

Ελίασον: «Μοναδική η στήριξη των οπαδών της ΑΕΚ - Μου έδωσαν κίνητρο να δουλέψω σκληρά για να επιστρέψω» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νίκλας Ελίασον μετά το ΑΕΚ-Άρης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ κέρδισε με 3-0 τον Άρη στη Νέα Φιλαδέλφεια με τον Νίκλας Ελίασον να επιστρέφει στην αγωνιστική δράση μετά από 84 μέρες.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην Cosmote TV:

«Νομίζω ότι το παιχνίδι ήταν απέναντι σε καλό αντίπαλο ήταν. Επιλέξαμε να ασκήσουμε πίεση από το πρώτο λεπτό και δείξαμε έχουμε πολλούς καλούς παίκτες που μπορούν να έρθουν από τον πάγκο και να δώσουν λύσεις».

Για τον τραυματισμό του και την αποθεραπεία: «Ήταν μια δύσκολη στιγμή γιατί πρώτη φορά είχα τόσο σοβαρό τραυματισμό. Η στήριξη από τον κόσμο της ΑΕΚ ήταν μοναδική με πολλά μηνύματα από την πρώτη στιγμή και μου έδωσαν δύναμη κι εγώ πείσμωσα για να επιστρέψω. Ευχαριστώ το ιατρικό επιτελείο της ομάδας και τον Θωμά Παπαδά που δούλευε καθημερινά μαζί μου».

Για την αποθέωση στη Νέα Φιλαδέλφεια και πόσο γρήγορα μπορεί να βρει ρυθμό: «Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο για τη στήριξη, μου έδωσαν κίνητρο να δουλέψω σκληρά και να επιστρέψω. Είμαι πίσω και θα δουλεύω καθημερινά για να είμαι 100% έτοιμος να βοηθήσω την ομάδα».


Θάνος Τσίμπος: Οι προπονήσεις και τα συμβόλαια των Ελληνων παικτών
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X