Πάρντιου: «Υπήρχε διαφορά στην ενέργεια των δυο ομάδων - Δεν υπάρχει δικαιολογία»

Πάρντιου: «Υπήρχε διαφορά στην ενέργεια των δυο ομάδων - Δεν υπάρχει δικαιολογία»
Photo Credits: INTIME

Στη διαφορά ενέργειας ανάμεσα σε ΑΕΚ και Άρη στάθηκε στις δηλώσεις του στη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός των κίτρινων, Άλαν Πάρντιου

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Για διαφορά ενέργειας και χωρίς να αναγνωρίσει κάποια ελαφρυντικό στην ομάδα του για το 3-0 από την ΑΕΚ μίλησε ο τεχνικός του Άρη, Άλαν Πάρντιου.

«Υπήρχε διαφορά στην ενέργεια των δυο ομάδων, δεν υπάρχει δικαιολογία», είπε μεταξύ άλλων στη συνέντευξη Τύπου ο τεχνικός του Άρη, Άλαν Πάρντιου μετά το 3-0 στην «Αγιά Σοφιά-OPAP Arena» ο τεχνικός του Άρη, Άλαν Πάρντιου.

«Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι. Νιώθαμε και φαινόμασταν… όχι τόσο φρέσκοι. Ήταν πολλά τα παιχνίδια μέσα σε ένα μήνα. Ειδικά στα πρώτα 20 λεπτά, ήταν αρκετά δύσκολα. Δεν θέλουμε δικαιολογίες. Ο διαιτητής ήταν σκληρός προς εμάς. Έδωσε εύκολα κάρτες και πέναλτι», είπε μεταξύ άλλων ο Πάρντιου που για τη φάση που ζητάει πέναλτι ο Άρης στο Β’ ημίχρονο και την ομάδα του: «Το ζητήσαμε αλλά δε περίμενα να το πάρουμε».

«Γενικά, υπήρχε διαφορά ενέργειας στις δύο ομάδες, εξαιτίας του αγώνα μεσοβδόμαδα. Οι παίκτες μας έπρεπε να πιέσουν τον εαυτό τους. Ο Ντουκουρέ έπαιξε τρία παιχνίδια σε μια εβδομάδα, ο Νταμπό αγωνίστηκε χωρίς προπόνηση. Το μόνο καλό που ξέρουμε από χθες είναι ότι την επόμενη εβδομάδα θα έχουμε επιστροφές παικτών και πιθανότατα έναν νέο παίκτη στην ομάδα μας», κατέληξε ο τεχνικός του Άρη.

Σταμάτης Βούλγαρης: Ο ευτυχισμένος Ματίας και η κιτρινόμαυρη υπεροχή
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X